mandag den 1. april 2019

Behandling av teak ytterdør

Benar-serien består av forskjellige produkter og benyttes til . Teak råtner ikke, men vær og vind ødelegger alt eksponert treverk, særlig hvis det ikke overflatebehandles jevnlig. Med jevnlig kontroll og vedlikehold av din Gilje Ytterdør har du en ytterdør. Denne praktfulle døren har . Dørene er behandlet fra fabrikk med ett strøk olje, henholdsvis teak eller klar olje. Teaken som EuroDesign benytter i sine produkter kommer kun fra fullvokste, store teakplantasjer som har vært tilstede på Java i Indonesia i.

Eksotisk treverk: teak og andre treslag brukt til hagemøbler, unntatt keruing. Horisontale og vertikale overflater. Lakkering av fete tresorter som for eksempel teak har ofte vist seg å by på problemer. Oljeholdig trevirke som teak og andre tilsvarende tropiske treslag, . Teak er også et av verdens mest holdbare treslag.


Det er hardt, passe tungt, stabilt og står imot råte lenger enn de fleste andre treslag. En ytterdør i teak får med . Eikedører: pleie og vedlikehold av ytterdører i eik - Eksklusive, håndlagede. At det er hardt, betyr at olje ikke trenger inn like lett som ved eksempelvis teak.

Eller bør jeg fortsette behandle med Benarolje? Jeg pusset opp en forferdelig dør i forrige huset vårt. Treverk er et organisk materiale som kan være en utfordring i et marinemiljø. Dører i teak kan få små sprekker i overflaten. Ytterdøren skal helst ønske både deg selv og dine gjester velkommen hjem.


VEDLIKEHOLD OG OVERFLATEBEHANDLING AV YTTERDØRER. Teak - og eikedører fra Snickar-Per er grunnoljede med kinesisk treolje. Slik vedlikeholder du ytterdører.


Besøk våre nettsider her og finn din dør. Vintage teakmøbler er ofte møbler med god design, og teak er et spesielt flott. I vår artikkel om maling av teak så foreslår vi å grunne, men dette.


Vi har en teak ytterdør , helt typisk for når tilbygget den står i ble bygget, dvs midten på 70-tallet. Vi skal tilstå at vi ikke har vært flinke til å ta oss . Din ytterdør fra Talgø holder seg flott lenge dersom du tar godt vare på den med jevnlig vedlikehold. Alt treverk på dine ytterdører må vedlikeholdes, enten det er . Ser ut som en flott teakdør, med litt behandling.


En malt ytterdør behandles på samme måte som et vindu: Vask først og skyll. Vask døra, og puss overflaten matt .

Nå har jeg kanskje gjort noe dumt. Har en gammel teak ytterdør (ikke hovedinngang) som jeg tenkte behandle. Den samme prosessen kan brukes på teak som er blitt svertet.


Sverting forekommer spesielt nederst på møbler og ytterdører , fordi regnvann plasker opp og. God behandling av utemøbler handler mye om dine egne vaner. Behandling av dører og vinduer av teak og andre tropiske treslag. Påkjenninger på vinduer og ytterdører 7. Overflatebehandlingens oppgave.


Døren bør grunnes med Jotun Visir to strøk før videre behandling med f eks Drygolin dørmaling. Bruk dør og vindusmaling, oljedekkbeis, dekkbeis, Perfekt akrylat og maling til faste lave priser. Billig linoljemaling, husmaling og . Har ett gammelt hus som det i sin tid ble satt inn teak ytterdører.


Sist, men ikke minst, gir den et godt grunnlag for videre behandling med beis eller maling. Tresorter som teak og merbau er grunnet et strøk med teak olje.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg