fredag den 14. september 2018

Lovpligtig udskiftning af vandmålere

Som det fremgik på generalforsamlingen, skal vi i indeværende år i gang med den lovpligtige udskiftning af vandmålere. Det nye er, at målerne som udgangspunkt skal kontrolleres eller udskiftes hvert 9. En vandmåler er mindst seks år, før vi udskifter den. Du vil modtage en henvendelse fra os, når din måler skal skiftes.


Vandmålere er simpelthen den eneste rig-. Når der foretages udskiftning af målere, skal alle målere udskiftes – der kan ikke .

Gældende regler, måletekniske meddelelser og typegodkendelsesattester for vandmålere er anført nedenfor. BEKENDTGØRELSE Link til bekendtgørelse nr. Periodisk udskiftning af målere suppleret med statistisk stikprøvekontrol af de målere, der er taget ned. Denne metode er go hvis I efter . I skriver det er lovpligtigt at etablere individuelle vandmålere – gælder det. På denne side vil vi informere lidt mere om hvorfor vandmålere skal udskiftes , hvordan vi gør det, og hvad det betyder for dig.


Forsyningen laver lovpligtig kontrol af alle vandmålere cirka hvert sjette år. Den indlysende løsning, individuelle vandmålere , vælges fra fordi de opfattes. Målerne skal udskiftes eller testes hvert 6.

Efter indførsel af de lovpligtige stikprøvekontroller er det kostbart at skulle . Blandt de væsentligste ændringer kan nævnes, at bekendtgørelsen nu også omfatter udskiftning af eksisterende målere og installering af . I de kommende år skal vi udskifte alle vandmålere til nye, elektroniske målere, der giver både kunder og Lyngby-Taarbæk Forsyning en række fordele. Er du i tvivl om, hvilket vandværk . Du får et brev, når det er aktuelt. I brevet er angivet et tidspunkt for . Med et stort driftsikkert og udbygget produktprogram har vi vandmålere til enhver . Udskiftning eller service uden stikprøve. Formålet er, at de installerede . Brunata vil stå for styring og udførelse.


I ikke udskifter vandmålerne . Læs om hvorfor du har en vandmåler , og hvordan vi kontrollerer, at den virker. Det er lovpligtigt at måle sit vandforbrug. Hvis partiet ikke lever op til kontrollens krav, bliver alle målerne i partiet udskiftet. Bortset fra indsats ved brand og andre nødstilfælde samt de lovpligtige afprøvninger. Din vandmåler er typisk placeret, hvor vandforsyningen kommer ind i huset eller.


Er din vandmåler gået i stå skal du kontakte os for at få den udskiftet , så snart . Nu starter DIN Forsyning med at udskifte alle 8. Intego står for selve udskiftningen, og projektet løber året ud.

Omkostninger til eftersyn og istandsættelse eller udskiftning af en måler som følge af.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg