fredag den 7. september 2018

Planter til krukker efterår

Her er bud på stærke efterårsplanter, som kan forlænge plantesæsonen i haven, på altanen og på terrassen. Det er tid til at give dine krukker et sensommertjek og plante krukker til efteråret. Sommerblomster og jord skal skiftes ud med friske . Dine krukker står tilplantet med de afblomstrede sommerblomster, der.


Meget få planter tåler at stå i meget vandigt jord hele tiden, så dette er . Dagene bliver kortere og koldere - og det er tid til at fylde altankasser og krukker med smukke efterårsplanter.

Jeg er dog lidt på herrens mark over hvad jeg skal se efter. Hvorfor plante krukkerne til om vinteren? De fleste stedsegrønne planter er særdeles velegnede til krukker. Vi har udvalgt en række gode planter som vil være med til at pryde dine krukker hele vinteren.


Husk at vinterkrukker ikke må være for fugtige, står de ude skal . Smukke planter pynter i krukker på terrassen eller på altanen, og der er ingen grænser for, hvad du kan dyrke i krukker. Attribute(data-ohref,a.href);var c=a. Fyld krukkerne til efteråret. Den enkle sammenplantning er en krukke med vedbend som bund og et par .

Krukkerne skriger efter nye planter. Med grønne planter i en stor krukke får vinteren mere farve. Forårsløg skal lægges i efteråret for at sikre blomstring nogle måneder efter.


Flot ser det også u hvis du planter flere krukker til med en type . Med varmens komme er det tid til at få blomster på terrassen, altanen eller i gården. Rhode Nissen, har skrevet flere bøger om . Sensommerblomster er et fantastisk syn med deres farver. Se, hvilke blomster du kan plante i haven i efteråret. Pynt op til efterår ” udleveres gratis der, hvor du køber udplantningsplanter. For at forlænge blomstringsperioden kan man plante flere slags løg i den samme.


I september kan du plante krukker og altankasser til med smukke hårdføre . Start med at tømme altankasserne og krukker for både jord og planter. Efteråret står for døren og det begynder at blive tidligt mørkt. Hvert efterår lægger vi tulipanløg i tusindvis. Man kan få succes med vinterkrukker, hvis bare man planter i store krukker og bruger planter , der er beregnet til at vokse udendørs.


VIDEO: Hen på efteråret – før frosten sætter ind – er det tid til at tænke på, hvilke krukker og planter der kan klare sig ude i løbet af vinteren. Læs de gode råd om plantning og køb træer i god kvalitet. Alle sammen naturligvis i krukker , som du ikke nødvendigvis selv behøver at så.

Nu er der måske skabt plads til at sætte flere planter i krukker til overvintring,. Kalkning sent efterår eller vinter er derfor optimalt for græsplænen, som er mindst. Drivhuset bliver til i år, og jeg vil egentlig gerne overvintre nogle planter allerede denne vinter. Udover de mange efterårsblomstrende planter , kan du også plante små stedsegrønne træer, buske eller lægge forårsløg i havens krukker.


Vand godt til bagefter – også selvom det er efterår ! Lau Blomster har et af landets største udvalg af blomster, planter , potter og krukker. Vi køber ind på auktioner i Danmark,.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg