fredag den 11. januar 2019

Blomster i skygge

Vi gir deg tips til hvilke planter du bør velge som trives godt i skyggen. Ligger din altan eller terrasse i halvskygge? Og vil du gerne have farverige blomster i altankasser og krukker? Se gode blomster til skyggen her.


Se her, hvor smuk skyggen er – med bl. Der findes mange haveplanter, der trives på skyggefulde steder, men ikke alle blomstrer.

Hvis du vil hve blomster i skyggen , så se her, hvilke . I år vil vi fokusere på stauder som tåler skyggefulle plasseringer ekstra godt. For eksempel er rhododendron planter som trives godt i skyggen ,. Alunrot får også noen søte blomster som kompletterer bladverket på en . Storkonvall – herdig og skyggetålende humlefavoritt! Med eviggrønne busker, et vakkert tre og flotte blomster kan du skape en deilig.


Har du sol, halvskygge eller skygge i hagen? Men det finnes mange forskjellige planter som trives godt i skyggen ,.

Hvite blomster og hvitspraglete blader lyser fint opp i skyggefulle bed. Fuksia og Flittig Lise er fargerike og fine blomster som står hele sommeren. Planter som passer i skyggen. De umulige områdene i en hage er gjerne de med tung skygge. Lyse blomster eller blader er ekstra fint i skyggen.


Denne lille, krypende veksten har de mest himmelblå blomster du kan tenke deg. Den kommer tidlig om våren og klarer seg både i skyggen og . Det finnes faktisk mange vakre vekster som liker seg best i skyggen. Til vekst, til blomster , frø og frukt. Noen fant plass i skyggen av noe større, andre klarte å stå der det.


Mange kjøper det som ser flott ut og har blomster akkurat den dagen de er . Der er masser af muligheder for fest og farver og ikke mindst gode oplevelser i havens mere ydmyge hjørner, hvor der ikke kommer sol eller kun ganske lidt. Her får du tips til gode staudebed i skyggen , hvilke planter du kan velge og tips til beplantning i. Kattemynte blomstrer med i lillablå blomster i juni-august. Stauder er hagens magi - hver høst visner de ne men nede i jorden finnes liv, og når våren kommer gror de frem igjen. TRANGT: Selv en to kvadratmeter stor balkong i skyggen kan gi grunnlag for fargerike blomster , grønne eksperimenter og ivrig blogging.


Hver sommer bosatt på stedet må ha et sted der solstrålene ikke trenger inn i ønsket mål.

Vanligvis dekkes de med trekranser, en skygge fra bygninger og . Måske har de et godt bunddække til skygge , som vil trives hjemme. Foto: Opplysningskontoret for blomster og planter. Se på lappen som følger med planten, der står det om planten vil ha sol eller skygge. Altius Blomster AS driver med utsalg av blomster og planter med tilbehør.


Plassering: Best blomstring i sol, men klarer noe skygge. This Pin was discovered by Anni Kjærby. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Store, hvite blomster i mai-juli. Kan plantes i både sol og skygge , men foretrekker dyp, kalkholdig jord.


Mahonia er vintergrønne busker med gule blomster i mai og blå bær om høsten. De tåler skygge og tåler egentlig det meste bortsett fra takras. Med begrepet skygge tenkes at det er lite eller ingen sol på voksestedet.


Dekorativt bladverk, kultivarer med røde, rosa, hvite eller gule blomster , – cm.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg