tirsdag den 2. oktober 2018

Mobilepay problemer

Mobilepay -betalingsløsningen har siden mandag muligvis oplevet problemer med systemet. Tjek om din telefon har forbindelse til nettet. Betalings-appen Mobilepay er ramt af en fejl, der gør, at appen lukker ne når man forsøger at åbne den.


Det skriver tjenesten selv på sin . Driller MobilePay , efter du har opdateret til iOS7?

Så prøv lige, om dette løser det: 1. Luk MobilePay og Safari helt 2. Gå ind i Indstillinger på. Er der problemer med MobilePay ? Jeg får meddelelsen Technical error, når jeg slider for at betale. Har du opdateret din MobilePay fornyligt, vil du formentlig opleve problemer med at sende penge via den populære mobilbetalingsløsning. Del din købsoplevelse, og læs, hvad 4kunder har skrevet om Mobilepay.


MED beskyttet adresse UDEN problemer.

Bruger du MobilePay – og hvem gør efterhånden ikke det – så er det bare med at få hentet den seneste opdatering. Eller smid os en sommerhilsen, . Mobilepay har været lagt ned siden i går eftermiddag, men nu skulle problemerne være. Efter to sammenbrud tidligere på dagen skulle Mobilepay -systemet igen være i drift. I hvert fald har det kørt siden 11.


Danske Bank er ramt af it- problemer : Netbank og Mobilepay lagt ned . Du overfører beløbet via modtagers mobilnummer og behøver ikke tænke på at . MobilePay er en app, der gør det nemt at overføre penge til andre brugere. Det er MobilePay selv, der tager hånd om problemer med appen. Hvis du har problemer med MobilePay , kan du derfor ringe til MobilePay alle ugens dag. Det er en digital pung, og man kan have alle sine betalingskort i den.


Man kan bruge MobilePay mange steder og . I forbindelse med den seneste opdatering af MobilePay , er der sket en fejl i kommunikationen. Fejlen giver store problemer for både kunder og indkøbere. Banken ved ikke, hvornår problemet er løst.


Artiklen fortsætter efter annoncen - Forsøger du at logge på applikationen, så får du følgende besked: – ”Der kan i øjeblikket være problemer.

En konkurrerende tjeneste har ikke samme problem. Jeg kan godt logge ind på app, får lov at taste beløb, men når jeg trykker på feltet. Jeg er ved at være godt gal i skralden over MobilePay online.


Jeg bruger WP og Woo samt QuickPay - og jeg tilbyder MP som betalingsmåde.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg