mandag den 22. oktober 2018

Hvor mye lån i forhold til inntekt

Ser vi på lån i forhold til inntekten vil husholdningen med høy inntekt. Dette kan du låne i forhold til beløpet du har til rådighet til å betale lån med. Utgangspunktet for hvor mye du kan låne er altså en budsjettrente . Med kalkulatoren får du en indikasjon på hvor mye du kan låne til boligkjøp.


Regjeringens argumentasjon om kravet om maksimal gjeld i forhold til inntekt er at det vil gi en ekstra . Hvor mye kan du låne - se bolig360.

Det er mye lån i forhold til inntekt , men eg har ca ganger inntekt også. Det er utrolig hva folk er i stand til å forsake for å kjøpe seg et lite krypinn. Ditt samlede lån skal ikke være høyere enn fem ganger din brutto inntekt. Da er jeg veldig spent på hva slags liv de lever.


For selv om jeg har ganske fornuftig forhold mellom lån og inntekt , har jeg ikke så mye å gå på, . Syns det virker som mange har så mye lån. Forholdet til banken og ikke minst sikkerhet er det som betyr mest. Vi viser deg hvor mye du kan låne.

Fyll inn dine inntekter og utgifter per måned og se hvor stort boliglån du tåler. Sjekk hvor mye du kan ta opp i lån - uten å gå på en økonomisk smell. Alle norske banker må følge myndighetenes regler for hvor mye de kan gi i boliglån ,. Regelen om maks fem ganger inntekt i lån består.


Ikke meningen å kuppe tråden her, jeg bare har et spørsmål til dere som spiser havregrøt med bær. Eller kjøper dere fryst og . Til slutt er det likevel banken som avgjør hvor mye du kan låne hos dem,. Dette punktet gjør at banken har noe rom for fleksibilitet i forhold til . Men han mener likevel at det er mulig å leve med et slikt lån , selv om. Det har vært mye snakk om bankenes skjerpede krav til boliglån. Når vi ser på inntekt er vi opptatt av hva du har i dag, og hvilket potensial du . Når banker behandler lånesøknader, er inntekt den første faktoren de vurderer.


Ved nyttår strammet myndighetene inn regelverket for boliglån , slik at det har. Personer med lav inntekt har verken nå eller tidligere fått låne så mye som fem ganger. Men hvor stor effekten blir er det for tidlig å si noe om. En ekstra inntekt kan dermed brukes til å betjene et større lån.


Lånekalkulatoren gir deg et reelt bilde av hvor mye du tåler å låne ut fra dine forutsetninger.

Gjeld i forhold til inntekt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg