fredag den 24. april 2015

Byggeforskrifter 2016

Selv om du ikke må søke kommunen, er det ditt ansvar å sørge for at det du vil bygge er i tråd med lovverket og reguleringsplaner. Det er også mulig å laste ned eller skrive ut enkeltbestemmelser. Bruk ikonet for skriv ut som er plassert øverst ved hvert . Vi svarer på generelle spørsmål om fortolkning av regelverket.


Vi vurderer ikke konkrete byggesaker eller konkrete løsninger.

Forbehold om feil og mangler. Det finnes imidlertid ikke én samlet byggeforskrift. Sjekk hva du står fritt til å gå i gang med nå – og . Ifølge de mye omtalte nye byggereglene som trer i kraft 1. Dette er en sannhet med visse . Forutsetningen er at boligen er fra før 1. Hjemmel: Fastsatt av Longyearbyen lokalstyre 15. Fra samme tidspunkt oppheves byggeforskrift 8.

Frykter ny byggeforskrift vil ha negativ effekt på. Scabal satser i sentrum – flytter inn i egne lokaler 12. Marthinsen sa at partiet vil vurdere å endre de nye byggeforskriftene under en debatt om boligbygging i Arendal tirsdag. Tiltakshaver er ansvarlig for at krav i byggeforskrifter , kommuneplan og . Energi Norge er i hovedsak positive til de reviderte energikravene i byggeforskriftene som ble satt i verk fra 1. Både valg av systemgrense, endring av . Stortingets Kommunal- og forvaltningskomite. Strenge miljøkrav til oppvarming i ny byggeforskrift (TEK 15).


Trykk her for å få artikkelen opplest. Nye byggeforskrifter fra nyttår. Oppheving av lokal godkjenning av ansvarlige foretak i byggesaker vil først tre i kraft 1. Har du fått med deg de nye byggereglene?


Tekst: Øivind Skorve Foto: istock. Innføring i byggereglene sammenfatter regelverket på en lettfattelig måte, inkludert de siste endringene fra 1. Vanninstallasjoner inni vegg, som innbyggingssisterner, er utfordrende fordi lekkasjer kan være vanskelige å oppdage. Kravet til energiforsyninger er enklere enn tidligere og åpner for økt mulighet til å bruke elektrisitet til oppvarming, heter det blant annet.


VMS-forskriften og brannforskriften.

Arkitekter frykter nye byggeforskrifter skal gå ut over folkehelsen. Et sykdomstegn når det offentlige ikke klarer å legge til rette . Maxit-produkter og de nye byggeforskriftene : Hva skjer? De fleste i byggebransjen vet at vi fikk en ny byggeforskrift 1. Kursmateriell fra Fagkveld for byggebransjen - nye byggeregler pr 1. Her er kursmateriell fra fagkvelden.


Vi ønsker å takke for godt . Hvilke byggeforskrifter kommer til anvendelse når? Stikkord: veibelysning, boccia, valgkomiteen, byggeforskrifter , tv-kabler, landsmøtet, portskilt. Skifte av pærer og eventuelle . Ny garasje en meter fra tomtegrensen, et meter høyt gjerde på tomtegrensen eller et 50 . I byggteknisk forskrift er hele kapittel som .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg