fredag den 17. april 2015

Sprøjtelakering af døre pris

Sprøjtemaling af døre , køkkenlåger, vinduer, skilte eller andet. Hvorfor man altså ville kunne få ”nye” døre i hele hytten til en bedre pris. Vi leverer et færdigt produkt til de priser der er i beregneren. Skal du have malet dine døre og er det med at svinge pensler ikke en af dine spidskompetencer, kan det være en god ide at hyre en maler til . Sammenhæng mellem farve og pris.


Tonepastaer svinger i pris fra til 6kr.

Derfor har en liter maling forskellig pris alt efter hvilken farve den er. Er du træt af dit gamle køkken, døre eller låger? Vi udfører alle former for sprøjtemaling.


Vi reparerer og sprøjtelakerer køkkenlåger, døre , reoler, lamper og. Vi er eksperter i sprøjtemaling og har en stor kundekreds i både Vejle, Horsens,. Aalborg Toplak sprøjtelakerer : Køkken- og skabslåger, nye og gamle.


Priser : Ovenstående priser er . Døre : indvendige døre , glatte eller med fyldninger, finér, træ eller malede.

Vi løser opgaver for såvel virksomheder, som private, hvor opgaverne bl. Vi monterer også gerne ny bordplade og nye greb- Sprøjtelakering af reoler og møbler. Vores værksted ligger i Lille Skensve men vi modtager også gerne døre til lakering fra Køge, Solrød Strand og omegn.


Vi vil gerne give dig en fornuftig pris på . Har du låger eller døre i din virksomhed eller bolig i Hedenste Vejle eller Horsens, der trænger til en grundig omgang sprøjtelakering , er vi hos Jensen . Overvejer du sprøjtemaling af døre i stedet for at købe nye? Vi sender gerne et uforpligtende tilbud med en god pris. Faste priser på maling af træværk, altså fodlister, døre og dørkarme. Vi har glade kunder i hele landet.


Så giv dem et frisk pust med sprøjtemaling og lakering. Er dine døre gamle og slidte? Maling af døre giver dem helt nyt liv. Vi tilbyder dig professionel hjælp til lakering af døre , så de ser nye ud. Med maling af døre sparer du penge.


Malergruppen i Odense - vi hjælper dig gerne. Vi maler, efterbehandler og renoverer døre i hele Storkøbenhavn. Når vi sprøjtelakerer døre benytter vi samme slidstærke lak, som benyttes af dørfabrikanterne. Det betaler sig at omlakere i.

Lakering af stole, døre , køkkenlåger og bordplader. Karma håndværkeren tilbyder sprøjtelakering af køkkenlåger, døre , møbler m. Giv din bolig liv med nye farver og overflader til fornuftige priser. Kontakt os gerne og få en pris og rådgivning omkring lakeringen.


På vores værksted i Hinnerup kan vi sprøjtelakere både dine døre , vinduer og. Vi overholder naturligvis altid aftalte tider og priser , samt kommer gerne med . Colorflex tilbyder private sprøjtelakering af køkkenlåger, døre , møbler m. Så er sprøjtelakering en rigtig god idé.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg