torsdag den 9. april 2015

Regler for vandmåler

Download en vejledning til hvordan du monterer en vandmåler fra TREFOR Vand. Er du installatør og skal montere en vandmåler , så finder du her en manual . Gældende regler , måletekniske meddelelser og typegodkendelsesattester for vandmålere er anført nedenfor. BEKENDTGØRELSE Link til bekendtgørelse nr. For udlevering af ny vandmåler vil vi bede jer kontakte vores montør på dagen.


Vandinstallationer skal sikres mod tilbagestrømning efter gældende regler , jf.

Vandmåler til afregning skal altid . Alle forbrugere bør kontrollere deres vandmåler med passende mellemrum - helst én. Lær din vandmåler at kende og spar penge. REGLER FOR OPSÆTNING OG BRUG.


Inden en vandmåler skiftes, skal ejendommens ejer sikre sig, at de to . Hvor skal en vandmåler placeres, er der nogen specielle krav til dette ? Smeden har monteret vandmåler til den ene lejer, nede i badeværelset hos. Formålet med vandmåler er, at forbruget på hver enkelt ejendom skal kunne måles og.

Hold øje med din vandmåler ! Miljøministeren kan fastsætte regler om, at betaling for vand efter målt . I henhold til regler må vandmålere, som benyttes til afregning af vandforbrug . Hvis din vandmåler er defekt, skal du kontakte dit vandværk. Har du modtaget et aflæsningskort fra Hedensted Spildevan kan du indberette aflæsningen her: . Det er tid til aflæsning af vandmåler. Allerede etablerede vandmålere kan dog undtages for disse regler. Et trådløst forbrugerdisplay kan sættes op i dit hjem og aflæses lige så nemt som din gamle vandmåler –dog med flere informationer, da displayet både viser . Bestilling af vandmåler foregår forskelligt for de forskellige kommuner. Du behøver ikke at bekymre dig om stråling fra din vandmåler.


Alle Kamstrups kommunikationsmoduler overholder de internationale regler og specifikationer, . Gå direkte til måleraflæsning. Har du flere ejendomme, skal du logge på med Nem-ID. Hvad siger loven om vand-, varme- energi og køling? Klik her hvor ista har samlet nyttig information til dig. Regler ved eksisterende tilslutninger.


Når der skal udskiftes vandmålere udleveres denne sammen med den nye vandmåler.

I den nye bekendtgørelse tilføjes måleraflæsning af ”køling”, som ikke har været omfattet af målerbekendtgørelsens regler tidligere. Etageejendomme får hentet storskrald hver anden uge – i ulige uger – mens huse og rækkehuse får hentet storskrald hver fjerde uge, da sorteringsordningen. Udvalget er derfor blevet bedt om at overveje, om der er behov for regler om.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg