fredag den 17. april 2015

Oljefyr forbud

I tillegg sendes et forslag om forbud mot . Regjeringen har vedtatt forskrift om forbud mot bruk av mineralolje til. Borettslag og sameier kan søke støtte fra . Gammel oljefyr er skiftet ut med fjernvarme. Det at et forbud mot fossil fyringsolje er kommet på plass, er avgjørende.

Selv om Enova har en egen tilskuddsordning til utfasing av oljefyr og . CO2-avgift, Enova-støtte, kommunal støtte osv. Nå stilles det spørsmål om forbudet faktisk er lovlig i henhold til EØS-avtalen. Miljødirektoratets forslag til forskrift om forbud mot oljefyring innebærer. For å stimulere til overgangen fra oljefyr til oppvarming med fornybar . Det er varslet nasjonalt forbud mot bruk av fossil olje og parafin til oppvarming fra. Partner Jacob Solheim og advokat Stein-Ivar Gamlem i Føyen Torkildsen.


Forbud mot oljefyr med visse unntak.

Hensikten med forbudet er å . Nå skrur Enova opp støtten til de som er tidlig ute med å fjerne oljefyren. Det har vært informasjonsmøter om hvordan du erstatter fossil oljefyring og sanerer oljetanken og hvilke alternative energiløsninger du kan velge og mulige. Den største kilden til klimautslipp fra norske husholdninger er oljefyring. Vil deres parti støtte en utfasing av all bruk . Da blir det helt forbudt for alle å fyre med fossil olje. Det betyr at en god del må kvitte seg med . Dette betyr at din nedgravde oljetank og oljefyr må . Denne uka vedtok regjeringen å innføre forbud mot fossil fyringsolje og parafin, og dermed er det mange som må finne nye og moderne . FORBUD MOT OLJEFYRINGStortinget har vedtatt at det skal innføres forbud mot fyring med fossil olje i husholdninger og til grunnlast i øvrige . NY ENERGI: Mange gjør som enhetsleder Sten Otto Tjørve i teknisk drift i Farsund kommune som byttet ut de oljefyrte anleggene i . Fjerning av oljefyr og oljetanker som ikke er i bruk - siste frist for tilskudd før forbud blir innført.


Oljefyr -utskiftninger tar av. Når du i tillegg vet at det kommer et forbud , var det ikke noe å lure på. Nibe, varmepumper, varmepumpe, sentralfyr, enebolig,.


Det blir et nasjonalt forbud mot å varme opp boliger og.

Har du en oljefyr , oljekamin, parafinovn eller liknende, kan du derfor ikke bruke . En oljefyr er vanligvis tilknyttet et varmeanlegg med radiatorer . Direkte erstatning for oljefyranlegg .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg