mandag den 13. april 2015

Euroskilt sykkelstativ

Enhver sykkeltur starter og ender med en parkert sykkel, la derfor våre godt utformede sykkelstativer ta hånd om syklene så de står sikkert og . Antall sykkelplasser pr stativ: 2. Sinus er et sykkelstativ i moderne form for dagens krav til sikker parkering. Et lettplassert stativ som passer bra der store mengder sykler parkeres. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.

Ved at du fortsetter å bruke euroskilt. Løv er et sykkelstativ som gjør det lett å både støtte og låse sykkelen. Enkelt og naturlig gir stativet merverdi til byrommet også når det ikke er i bruk. Farger: galvanisert eller standard RAL farger.


Material: Varmgalvanisert stål. Varianter: For nedstøp eller med fotplate. ES-bøyle sykkelstativ , smal, galvanisert, for nedstøp.


CS sykkelstativ er en funksjonell og økonomisk løsning som skaper orden i sykkelparkeringen.

Solid konstruksjon i varmforsinket stål med pulverlakk som et. Enkelt sykkelstativ for bruk med eller uten Edge sykkeloverdekning. Langs den øvre horisontale delen er det en gummilist som beskytter sykkelrammen mot riper. Sykkelstativ til nedstøpning eller fotplate. Anbefalt minimumsavstand: Enkeltstativ . Pondus sykkelstativ med enkel og funksjonell design som gir en sikker låsing av sykkelrammen og hjul.


Kan også leveres i rustfritt stål. Dimensjoner: Stål: 155xmm. Lobby sykkeloverdekning og ES 2-etasjes sykkelstativ. Enkel og plassbesparende løsning for sykkelparkering. Dreiemekanismen gjør at det også er svært enkelt å oppbevare sykler på små og trange områder, . Dokumentasjon Tegning - mdr110.


Presentasjon av hele serien. Design: David Karásek, Radek Hegmon. Technical Specification Height: 820mm. Euroskilt satser sterkt på syklisme og har et stort utvalg av bla.

Dette sykkelstativet er en effektiv løsning for plass- besparende sykkelparkering. Utformingen gjør det mulig å oppbevare sykler semi-vertikalt, side om side. U sykkelstativ er et bøylestativ for sykler på stålplate. For montering frittstående på bakken der fundamentering er en utfordring.


Publicus sykkelstativer er Norges mest solgte sykkelstativ som innfrir både estetiske og funksjonelle krav. I den genialt enkle formen får syklene nødvendig støtte .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg