tirsdag den 14. april 2015

Hektar til tønder

En tønde land var oprindeligt det areal, der kunne tilsås med en tønde sædekorn. Hej, Hvor mange tønderland jord er der på én HA ? Momregnet til Tønder land. Kom endtlig til at tænke på hvordan man udregner det jord man har?


Kvadratmeter til Hektar (m² til ha ) omregningsmaskine for Areal konverteringer med ekstra tabeller og formler.

Det aktuelle prisniveau på 150. Eggebæk Plantage syd for Tinglev med 2hektar. Farverne angiver tønder hartkorn pr. På det tidspunkt havde vi 3hektar i fælles omdrift.


Der er så kommet mere areal til, så i dag er vi oppe på 7hektar , hvor de 7er en del af . I gennemsnit er det danske kornudbytte pr. Her har især et stigende udbytte for vårbyg haft betydning .

Tønder Kommune har gennemført en forundersøgelse af hektar øst for Rejsby og hektar langs Arnå. Hektar er et flademål for jor hvor ha = 10. Der er som udgangspunkt landbrugspligt på alle ejendomme med mere end hektar jord (dvs. 2kvadratmeter eller tønder land).


Landejendom ved Løgumkloster med 1hektar ! Her udbyddes skøn landejendom. Brodersgaard er beliggende nord for Tønder i den sydvestlige del af. En hektar er et areal på 10.


Ejendommen er på i alt 4hektar med den dyrkbare jord fordelagtigt tæt. Bruges meget inden for landbrug i dag. Palle Graversgaar enhedschef i Landbrugsstyrelsen i Tønder.


Et usædvanligt tidligt forår har gjort, at de 2hektar vårbyg på. Jagtret og fiskeret og en skifte af grunden går helt. Det er som altid et vægtet landssnit for ejendomme over ha.


I de tre landsdele er det henholdsvis Tønder (1hektar ), Ringkøbing-Skjern ( 1hektar ) og Thisted (hektar ) kommune, der har . Prins Joachim har med et salg af hektar jord sparket gang i en.

I hele Tønder Kommune koster en hektar jord 133. I dag gik jeg en tur rundt på vores hektar. Men jeg har aldrig fundet ud af, om det er hektar eller tønder , der er . Olie oppumpet i dag ( tønder ).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg