mandag den 20. april 2015

Etableringsstønad bedrift

Sitter du med en knallgod forretningside, men mangler startkapitalen til å sette igang? Det finnes faktisk flere instanser du kan søke om støtte. Som næringsdrivende tilbyr det offentlige en rekke støtteordninger. Vi har samlet en oversikt over disse. Her får du en liten oversikt.


Har du en forretningsidé som representerer noe vesentlig nytt i markedet?

Har du planer om vekst for din nystartede bedrift ? SVAR: Hei, og takk for spørsmål! Så spennende at du vil drive for deg selv! Når det gjelder etablererstøtte så vil jeg henvise deg til det offentliges oversikt over . Er du arbeidsløs og mottar dagpenger, kan du søke om å beholde dagpengene mens du planlegger og etablerer virksomheten. Aksjeselskap, samt at det skal bli enklere å få etableringstilskudd.


For å starte en bedrift er man avhengig av kapital, og i tillegg til. Innovasjon Norge gir etableringstilskudd til de som kan bevise at de tilfører .

For å kunne etablere en bedrift er man i stor grad avhengig av finansiering. Det er viktig å ha et klart og realistisk bilde av kostnadene når du skal starte bedrift. Vi loser deg gjennom ulike alternativer for finansiering!


Ikke bare må idéen din kvalifisere bestemte kriterier for hva slags bedrift. Mottar du allerede dagpenger og ønsker å etablere egen bedrift ? Da kan du søke NAV om å få beholde dagpengene i både utviklingsfasen og . Både nye og etablerte bedrifter kan søke tiltak som bidrar til vekst ved å skape nye arbeidsplasser, eller sikre eksisterende. Søker må være registrert med . Dette kan være en svært stor hjelp i en etableringsfase og . Støperiet i Tønsberg, hvor bedrifter og gründere møtte opp for å få et.


Går du med planer om å starte eget firma? Se alt du trenger å vite om oppstart av eget firma. Vi hjelper deg også med selskapsetablering og regnskap. Jeg søkte til kommunen om etableringsstøtte og fikk det.


Det er hardt arbeid å starte bedrift og å tjene penger nesten umulig de første årene, . Nyetableringar eller tiltak i eksisterande bedrifter. Den var på 1kvadratmeter. Jeg hadde ingenting, så jeg søkte om etableringsstønad , for klær og alt som trengs må jo kjøpes.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg