onsdag den 15. april 2015

Prep samlivskurs

På et PREP-kurs er det både humor og alvor. Vi legger ut info om sted etterhvert som de planlegges inn: Klikk her for å se oppdatert liste. Kurset er tilført nye og viktige elementer.


Hvor: Aarholt-tunet Gjestegår Stokke i Vestfold. Filadelfiakirken, Oslo, holder Prep-kurs fordi vi ønsker å hjelpe par til å ha større glede av forholdet sitt og for å gi par et verktøy til å forbedre . Prioriter tid til bare dere to , .

Hva med å gi et samlivskurs som gave til et par du bryr deg om? Det handler om kjærlighet, forventninger, glede, moro og vennskap, men aller mest om god kommunikasjon. Samlivssenteret ved Modum Bad har oversatt og bearbeidet PREP-opplegget til norske forhold.


Få hjelp til å finne større glede i parforholdet deres! På dette samlivskurset får dere verktøyene dere trenger for å finne ny glød i forholdet, . En morsom og lærerik vri på samlivskurs ! PREP arrangeres over hele landet. Robuste par som vet å støtte hverandre,. Helgekurs med økter Gjennom korte foredrag, pardiskusjoner og øvelser er målet at parene skal øke sin bevissthet om positive og .

Sertifisert ekteskapskurs fra modum bad. Gjør som over 5andre av våre par-kunder, bli med på et forebyggende kommunikasjonskurs. Gode kommunikasjonsferdigheter kan læres!


Samlivskurs individuelt tilpasset ett par Våre kommunikasjonsferdigheter er. Kommuniserer ikke du og partneren så bra? Ikke så gode på problemløsing?


Vi har ingen aktuelle kurs planlagt per dags dato, men . Høstens kursdager er: Onsdag 7. Bli med på kommunikasjonskurs for par 22. Man har undersøkt par som deltar på samlivskurs , og sammenlignet dem. Vår kognitiv terapeut Siril Cock Aschjem holder PREP-kurs sammen med . Thon hotell Oslo Airport ved Gardermoen.


Vil på prep kurs på hotell, men ser der er mange aktører. Orker ikke risikere å treffe dårlige kursholdere! Noen som har anbefalinger på noen . Paret har vært gift i år og tilbyr nå samlivskurs for alle par, i regi av.


Prep - kurs: Sissel og Svend Klemmetsby er erfarne kursholdere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg