torsdag den 9. april 2015

Skyveporter landbruk

Alltid høy kvalitet og rask levering. Bole gjør ditt gårdsliv enklere. Kjøp alt innen hengende skyveporter. Vi har et komplett utvalg av beslag til skyveporter.


Sortimentet inneholder braketter, skinner, hengeruller, beslag, monteringsdetaljer og håndtak. Skall lage meg skyveporter til redskapshuset.

KAPASITETER FOR RETTLØPENDE SKYVEPORTER. Dørtykkelse Standard skinnelengde. Kramp bruker informasjonskapsler. Vi tar selvfølgelig godt vare på personvernet ditt.


Disse to skinner dekker størstedelen av skyveporter for industri og landbruk. Det kan brukes ett eller flere portblad til en eller begge sider av åpningen. Sikkerhet er mer enn bare gjerder.


A-liner er en vakkert designet port.

Denne skyveporten er symmetrisk bygget og har en estetisk . Vi fører ulike typer beslag til alle typer. Skyveporter til ulike formål. Vi leverer det meste i leddporter og skyveporter.


Be om tilbud levert hos deg. Vi kan montere mot et nærmere avtalt tillegg i pris. Leverer også halvfabrikta om du. Tyveri og skadeverk på byggeplasser koster flere millioner kroner hvert år.


I tillegg medfører det tapt arbeidsredskap og forsinkede leveranser som igje. PERFEKT FOR NÆRINGSLIV OG LANDBRUK. Stålhaller, snøfangere, hustak, liftutleie, pipebeslag,takrenner, skyveporter ,. Et av våre hovedområder er montering av stålhaller for landbruk og industri. Systemet er spesielt velegnet til utendørs montering, landbruk , industri osv.


Hvor det ønskes en robust og holdbar løsning. Sammen med oss kan du designe din egen port, uten begrensninger. Industri, Landbruk og Fellesgarasjer. Våre industriporter er driftssikre og tilpasset nordiske.


Disse beslagene er beregnet på industri og landbruk , der portvekten kan være.

I produktsortimentet av automatikkløsninger finner du motorer for skyveporter , .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg