torsdag den 23. april 2015

Opstammet violinfigen

Super fin lille violinfigen. Den har sine flotte violinformerede blade, som hjælpe planten med at skygge for sig selv. Træet har de flotteste violinformede blade og trives bedst på en lys placering. Ferm Living, men med revne på siden).


Pres blomster, og udstil dem i smukke, hjemmelavede glasrammer. Vælger du hvide og grønne blomster og græsser, får du et enkelt og stilrent udtryk.

En af de mest populære planter hos Bloom er en opstammet violinfigen. Den finurlige philodendron Xanadu er også et kæmpe hit. Pasning: En violinfigen trives ved stuetemperatur men foretrækker dog en høj luftfugtighed.


Den skal placeres tæt på naturligt lys, uden at blive . Jeg har lige købt en fin violinfigen og har en drøm om at opstamme den - hvordan gøre det bedst? Er det blot at klippe badende af løbende? Træer med stammer hitter stort i øjeblikket, erfarer begge planteeksperter. Det hurtigvoksende træ skal gerne stå så lyst som muligt og bliver allersmukkest, hvis den .

I hjørnet af vores stue pynter en kæmpe violinfigen. Jeg følger designeren Yvonne Konés Instagram profil og da hun satte den store plante til . Violinfigen er simpelthen så smuk med sine store violinformede blade. Beacarnea Recurvata (Elefantfod) opstammet. Opstammet træ lavet med en tyk kæp i en krukke med jord.


Ficus Lyrata ( violinfigen ). Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Entdecke (und sammle) deine eigenen Pins bei Pinterest. Katrine Houler hat diesen Pin entdeckt. Découvrez vos propres épingles sur Pinterest et enregistrez-les.


Image may contain: plant, nature and outdoor. Jacob Laurvigen, Pia Claudi, Mette Skov Andersen and others . Nem at holde og smuk at se på. Descobre (e guarda!) os teus próprios Pins no Pinterest. Makahanap (at i-save!) ang sarili mong Pins sa Pinterest. Descubre (y guarda) tus propios Pines en Pinterest.


Hvor anskaffer man sig det i Holstebro.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg