onsdag den 19. juli 2017

Bygge anneks selv

Bygg et anneks og skjem bort dine overnattende gjester. Her finner du både inspirasjon og byggeveiledninger til hvordan du bygger et anneks. Nye byggeregler gjør det enklere å bygge et anneks.


Jeg vil oppfordre alle til å ha en god dialog med naboen, selv om det ikke lenger vil . Et anneks eller uthus i bindingsverk kan settes opp etter flere prinsipper. Bygg utebod eller anneks uten å søke.

Husk å sende melding til kommunen om tiltaket etter oppføring, selv om tiltaket ikke er søknadspliktig. De kan være lekestue, gjestehytte, hobbyverkste furtebu eller - hvis du lydisolerer - øverom! Les også: Bygg anneks uten byggemelding . Vi har sjekket hvilke byggesett du kan sette opp uten byggemelding, og hva det koster.


Du kan få anneks for under 10. Her viser vi deg hvordan du kan sette opp et anneks etter plattformkonstruksjon. Selv om du ikke må søke kommunen, er det ditt ansvar å sørge for at det du vil bygge er i tråd med lovverket og reguleringsplaner.


Du trenger ikke alltid å sende inn søknad om lov til å bygge anneks på hytta. Du bør også ha noen klare tanker om hvor mye du kan klare å gjøre selv , og om .

Et trygt og solid anneks starter med grunnarbeidet. I denne episoden forklarer Björn valg av sted og. Greit å sette opp, selv langt fra veg, strøm og fasiliteter. Mange norske og svenske hytteleverandører tilbyr anneks.


Det å bygge flere små bygninger, vil danne et tun som kan ligge godt i . Det er enkelt å bygge anneks når du kjøper. Pass på at materialene holdes tørre og rene under byggingen selv om det regner. Dette spørsmålet kommer til å felle en god del som ønsker å bygge selv. Rett og slett fordi de har bygget så mye på tomten som de får lov til. Anneks er vanligvis et eget frittstående bygg i tilknytning til hus eller hytte,.


Husk at du selv har ansvar for å sjekke at det du skal bygge ikke . Jeg skal bygge hytte og har tegnet skisser for både planløsningen og fasaden. Forskriften ble endret for å gjøre det enklere å bygge garasje, småbygg og uthus på egen tomt. Men selv om du har lov til mer, husk at du fortsatt står ansvarlig . Faktisk kan du sette opp et anneks på kvadratmeter uten å spørre. Selv om man ikke trenger å søke om oppføring av disse bodene er det .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg