tirsdag den 11. juli 2017

Kopbor 75mm

Køb hulsave, hulsavsæt, centerbor, slagborekroner m. Vi forhandler alt i hulbor og tilbehør på harald-nyborg. EL-Grossisten for kun 12kr. Vi har altid den rigtige pris og måneders returret. Med størrelser passende til savning af huller i vægge og plader til apparat-,.


Konstrueret til hårdt arbejde under alt industrielt brug.

Bi- metal hulsave i 38mm skæredybde. Tænder i high speed stål, påsvejst en sej og. Perfekt hulsav til indbygningsspot (se hul udskæringsmål på spot) - 75mm Viking hulsav med 38mm skæredybde. Se vores store udvalg inden for kategorien hulsav. Altid ordentlig kvalitet, billige priser og hurtig levering.


Er du på jagt efter billige hulsave og kopbor til din boremaskine, så kan vi hos WATTOO. En hulsav er lige det du skal bruge hvis du skal save hul til fx. Hulsav ProFit Multi Purpose HM , mm.


Kopbor 44mm - Til metal, træ, gips mm.

Til træ, gips, troldtekt mm. Jeg skal sætte et nyt spot op i loftet. Det nuværende hul er for lille, så jeg skal bore et nyt hul med kopbor ( 75mm ). Velegnet til skæring i træ, aluminium, messing, jern, plastic mm. Køb dem hos godkendt webshop med de rigtige priser. Køb kvalitet, køb billigt her.


VIKING hulsave er konstrueret til hårdt arbejde under alt industrielt brug. Bi-metal hulsave med kobolt har tænder i high speed stål, påsvejst en sej og . Høj kvalitet til boring i alle bløde som hårde materialer - hurtig levering. Standard til træ, limtræ, metal (bla. tynd plade og stål).


Har tænder i MHigh Speed stål, med Cobalt svejst på en sej . Komplet hulsav til gips og træ - mm. Irwin Hulbor Bi-metal - mm. Skift af downlights – udvidelse af hul – hvordan?


Lagerbeholdning: Eget lager: stk. Afsendes indenfor hverdage).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg