torsdag den 13. juli 2017

Hvornår planter man bunddække

Bunddække er en gruppe af planter , der hovedsageligt vokser i bredden og har til. Her er en hel familie af gode bunddækkende stauder, og man kan få hvide, . Hold ukrudtet nede med et grønt tæppe af bunddække - planter. Hvilke bunddækkeplanter , man skal vælge, afhænger dels af smag og behag, . Her får du vores bud på gode bunddækkende planter til havens gulv.

Den vokser hurtigt til, men tilvæksten sker i kanten af planten. Find et stort udvalg af billige bunddækkeplanter til haven hos Plantetorvet. Bestil dit bunddække online. Det er ikke helt lige meget hvilken bunddække man planter.


Men det er tilsyneladende ikke altid naturen, som har . Hvordan planter man bunddække ? For at opnå en hurtig bunddækkende effekt, er det vigtigt at plante tæt. Jo større afstand mellem planterne, des flere år skal .

Bunddækkeplanter holder ukrudtet væk og minimerer arbejdsbyrden i haven. Det er vigtigt, at du luger grundigt, før du planter bunddække ud. Som bunddækkende plante udmærker arten storrodet storkenæb, Geranium . Man kan dårligt lade gå bare uger inden der igen vil være ukrudt. Derfor er det godt med bunddække.


Det vil sige planter som bliver plantet meget tæt, så de . Hvis du vil have en nem have, skal du plante nemme planter. I et bed med bunddækkende planter stilles lidt andre krav til en nem plante. Men nu har vi besluttet at finde noget bunddække og storkenæb er én . Planter du bunddække i din have, løser du flere af havens udfordringer. Med bunddækkeplanter i dine bede, minimerer du behovet for at luge ukrudt.


Storkenæb bunddække planter (Geranium macrorrhizum Spessart). Lægning af fliser Hele Danmark. Plantning af Rhododendron - Sådan planter du et Rhododendron. Denne guide viser dig hvordan du skal plante Rhododendron.


Indenfor stauder findes der et kæmpeudvalg af skønne planter , både.

Men husk stauder kan ikke kvæle flerårigt ukrudt, det skal fjernes før plantning. Hos Lundhede finder du et stort sortiment af bunddækkende planter i mange arter. Køb bunddækkeplanter hos online planteskole. Hermed forstås, at man bør tilplante bunddække med minimum to-tre kvadratmeter. Hasselurt, den lave og meget blankbladede bunddække plante danner smukke bunddækker, hvor.


Hvis du med bunddække mener planter der kan vokse sammen med roserne, så er der mange muligheder. Er det for sent på året at plante efeu ud i haven? Mange former for bunddækkende planter.


Det kan være vanskeligt at vælge, hvilke planter , man skal plante.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg