mandag den 24. juli 2017

Teak rens båd

Teak træ presser med tiden kridt til overfladen og gør giver teak træ farven et. For at fjerne det grå skær kan Teak Clean, Teak rens og Teak Cleaner anvendes. I løbet af de senere år har vi fået flere forespøgelser på BORACOL 10Rh fra yacht -ejere, og især fra Hallberg Rassy yacht ejere med teak dæk på deres både.


Det var forbløffende, så rent og nyt bådens gamle, sorte teaktræ blev på få minutter med det amerikanske rensemiddel Snappy- Teak. Jeg har gået lidt og luret på hvordan man bedst vedligeholder teak delene.

Er der nogen der har en god metode til rengøring af teak træ. Der findes i handelen et udmærket produkt der faktisk hedder Teaktræs rens. Opfriskning af teak spise bord.


Slibning og behandling af teakdæk og tag på ruf. Træ er et naturmateriale, der ikke uden videre tåler havvand eller havluft. Nauticat designet til (min forrige båd var en sådan), . Nogle produkter kan benyttes på både teak , fyrretræ og alle typer . Hempels og andre leverandørers teak - rens er jo bare et pænere ord.

På mit ubehandelde teak bruger jeg, Udendørs Rodalon bl 1:2. Teak Rens Meget mildt og effektivt rengøringsmiddel til teak. Her har vi mange års erfaring med sandblæsning og rengøring af båd.


Vi er meget detaljeorienterede og har fokus på at levere en flot, ren båd tilbage til dig. I tillæg synes vi at den flotte sølvgrå patina som ægte teak vil opnå er både flot. Der findes også en række forskellige produkter til teak rens , der også virker fint . Plejemidler - Vask og rens Marinetorvet bådudstyr til lavpris. HEMPEL TEAK CLEANER er et rengøringspulver og blegemiddel, som effektivt rengør for . Køb Trip Trap teak rens B - 1L online hos BAUHAUS.


Vi har altid den rigtige pris og måneders returret. Jotun Teak rens får træets naturlige farve frem, renser, lysner og genopretter vejrslidt tæktræ. Teak Træ- rens samt til blegning og lysning. Kan bruges både til teak dæk og teak møbler.


Vi arbejder med alle slags både , og kan også godt give din båd et nyt liv. Malingen kan anvendes til både nye og tidligere behandlede træmøbler. De har ligget i vandet vinteren over, uden afdækning e. Vi gav det en omgang Teak Restorer som er et amerikansk produkt og fås i bådudstyrbutikkerne.

Det gav dækket et helt nyt liv. Lidt af den originale teakfarve. Til fribordet på en fods H- båd går der næsten en hel flaske Grunt Boat Cleaner til 285.


Kolding-firma lancerer Protox - teak produkt til både. Vedligeholdelse af teak havemøbler øger møblernes levetid. Både Mandalay træolie og Zinolin-olie er farveløse olier, som er beregnet til udendørs brug.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg