onsdag den 12. juli 2017

Formering af cowboykaktus

Det gør der blandt ved cowboykaktussen. Jeg har netop lige skåret stiklinger af min egen cowboy kaktus og vil med glæde sende dig en. En bakke med unge planter, som allerede blomstrer i deres andet år. Hvis du ikke bor i nærheden.


Mange kaktus og sukkulenter kan nemt formeres med stiklinger. Men jeg har op til flere gange testet, om det har virket, og indtil videre .

Cowboy-kaktussen er den hurtigst voksende kaktus og har masser af volumen. De havde personlighe og der blev taget stiklinger af dem, som så blev. Sådan laver du en simpel kaktus- formering af en kaktus med ører, ved hjælp af kun få enkle trin. Følg guiden eller se videoen.


Faktisk havde sælger to af disse, og den anden de havde, viste sig at være moderplanten til denne. Skrevet af : Per Møller, 24. Af Frans Keemink, faglærer, Dansk Center for Jordbrugsuddannelse.


Nogle af de lette arter at formere ved stiklinger er rosmarin, timian og . Der er flere planter, der går til på grund af over- vanding end planter.

Kaktusser er lette at tage stiklinger af. Få litt erfaring med kaktus og dens behov før du begynner med formering. Lad nu stiklingerne ligge indenfor og tørre i ca.


Lav nye gratis kuktus planter. Kaktus og planter har generelt godt af , at blive omplantet i nyt jord når du køber en ny plante eller kaktus til dit hjem. Beskæring af cowboykaktus og beved med meldug. Koldt vand på agurker, formering af paraplyplante og pollendrys fra Fredslilje. Men den plante vokser på den måde, at bladene falder af , fordi den har kun.


Euphorbia tirucalli (intet dansk navn). Du kan tage stiklinger af den og lave nye planter hvis du synes den du . Stueplanter, Fredslilje , kaktus , væddeløber, Har en masse planter jeg gerne vil af med. Fersken træ stiklinger er en nem måde at indføre nye træer i din have ved hjælp af eksisterende ferskentræer. Formering fra træet stiklinger mulighed for nye . Den er skisme fin – handy sag min cowboykaktus :) I kan se flere billeder af.


Create a Beautiful Ivy Topiary. Mange af de plantearter , vi bruger i vores haver, kan formeres ved stiklinger , nogle er meget nemme at formere, andre er mere besværlige. Greenify - Den smukke cowboykaktus kan nu blive din.


Det kommer jo også an¨på hvilke typer af blomster man kan lide.

Stiklinger bortgives- jeg har mange- men mangler potter og plads) . FORMERING : Ved frø, stiklinge, deling eller yngleplanter, som løsner sig fra moderplanten. Måden er afhængig af plantearten. LEVETID: Kan næsten leve evigt, . Det er nu, du har muligheden for at bruge termografi til at finde ud af , hvor.


Køb, salg og leje af nyt og brugt:. Planter som disse har i århundreder været brugt til rituelle ceremonier De er alle afskårne stiklinger. African Milk Tree eller Cowboykaktus - sælges på grund af pladsmangel.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg