fredag den 28. juli 2017

Udbetaling danmark feriepenge

Hvis du ikke kan bestille feriepenge digitalt. Udbetaling af feriepenge fra tidligere år. Her kan du finde kontaktinformationer for FerieKonto.


FerieKonto opkræver feriepenge fra arbejdsgivere og står for udbetaling af. Lønmodtagere kan få feriepengene udbetalt via selvbetjeningen på borger.

Herefter sender Feriepengeinfo ansøgningen til rette feriepengeudbetaler . Du kan læse mere om regler og udbetaling af feriepenge på de næste sider. Men hvordan er det nu med feriepenge , og hvilke regler gælder? Regler for udbetaling af feriepenge.


Vær i den forbindelse opmærksom på, at FerieKonto kan videregive oplysninger om optjening og udbetaling af feriepenge til a-kasser og kommuner med . I Danmark optjenes feriepenge i perioden fra 1. Feriepenge , som du har optjent i et arbejdsforhol skal som en hovedregel. Derefter kan udbetaling kun ske ved dokumentation at ferie er faktisk afholdt.

Du kan have feriepenge hos FerieKonto eller hos en anden feriekortordning. Brug siden til at søge om feriepenge hos din arbejdsgiver. Læs her, hvad du skal være opmærksom på i forhold til udbetaling af medarbejdernes . Kender du til forskellen på feriepenge og feriedagpenge? Bliv klogere og få hjælp til ansøgning og udbetaling af feriedagpenge her. Altså når jeg så skal holde ferie og feks mangler feriepenge til dage er det.


De er udregnet på barggrund af den udbetaling du har fået fra . Du får feriepenge fra FerieKonto. Som lønmodtager har du ret til enten ferie med løn eller feriepenge , som sættes ind på din feriekonto. Læs mere om reglerne for feriepenge her.


Du bestiller dine feriepenge digitalt på borger. Nærmere information om anmodning og udbetaling af feriegodtgørelse ( feriepenge ) kan læses på Feriepengeinfo på henholdsvis virk. De fleste lønmodtagere i Danmark holder ferie med løn. Har du husket at få dine gamle feriepenge udbetalt? Alt efter hvad årsagen til de glemte feriepenge er, gælder der forskellige regler for udbetaling.


Hvornår kan jeg få mine feriepenge udbetalt?

Svar: Vi skal normalt bruge arbejdsdage til at behandle din anmodning om udbetaling. Svar: Vi udbetaler dine feriepenge ved overførsel til din bankkonto i Danmark.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg