torsdag den 20. juli 2017

Kemikalier i mad

Test har vist indhold af især problematiske kemikalier i mad og fødevareemballage. Vi kigger på kemi i makeup, mad , emballage, tøj og hverdagsting som. Vi har gjort det nemt for dig at få viden om uønsket kemi i mad. En ny rapport fra Verdensnaturfonden viser, at der er rester af skadelige kemikalier i mange af de madvarer, som danskerne spiser.


Maden er en kilde til kemikalier.

Derudover risikerer du at tilføre maden kemikalier , hvis du. Opbevar din mad i emballage, der er beregnet til fødevarer. Når du har en helt normal frokosttallerken med pålæg og rugbrød foran dig, kan du været ret sikker på, at du kommer til at indtage skadelige . Ny kampagne skal give os bedre viden om den kemi, der findes i vores mad. Der er rester af kemikalier i meget af det mad , vi spiser, viser en ny undersøgelse fra Verdensnaturfonden.


Nye EU-regler skal mindske . Svanen og Blomsten stiller skrappe krav til bl.

De har gjort det nemt for dig at få viden om uønsket kemi i mad. Ekstra Bladet har i de sidste dage sat fokus på farlige stoffer i din mad. Selv om myndighederne holder øje med tilsætningsstoffer, er der stadig . Miljøstyrelsen har i dag to lister over farlige kemikalier. Den mest brugte er listen over såkaldte.


Og rapporten viser, at samtlige testede madvarer fra syv EU-lande indeholder rester af kemikalier. Og det er helt almindelige typer mad som . Den mad , vi indtager i løbet af dagen, kan indeholde hormonforstyrrende stoffer og andre uønskede kemikalier. Verden omkring os, vores mad og vi selv består af kemikalier. Nogle af disse kemikalier er reguleret af lovgivningen, andre er ikke, og . Videoblog: Det her er der i din mad. Som sagt er dit ærinde godt, der er for mange kemikalier i vores mad og omgivelser, men meget.


Vores kroppe og celler består af den mad , som vi spiser, og maden afgør. Informationerne viste, hvordan det gennemsnitlige antal kemikalier , . Kemikalier , som kan være sundhedsskadelige, kan vandre fra.

Hvis du pakker mad ind i køkkenrulle, skal du bruge køkkenrulle, der er . Phthalater har igennem de senere år været nogle af de mest undersøgte og omtalte kemikalier. Derfor arbejder vi for at begrænse mængden af farlige kemikalier i vores. Hvilke stoffer vi udsættes for gennem miljøet og i vores mad afgøres politisk i en .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg