torsdag den 13. juli 2017

Farver 2017

Det er farven BAmetyst, som Dyrup har kåret som Årets Farve 2017. De mørke og lyse farver smelter sammen i temaet Ny Natur. Oplev, hvorfor Denim Drift er den uundgåelige farve i 20– en perfekt og.


Få eksperternes tips til boligtrends i 2017. Se, hvordan kan du få de nyeste farver ind i hjemmet og være med på moden på boligfronten. Farver spiller en stor rolle for dit velbefindende, og derfor er de afgørende i soveværelset. Få smarte farvetips til soveværelset og en masse inspiration til, . I vores trend farvekollektion 20finder du otte smukke farver , som er nøje udvalgt udfra trends i hele verden, både indenfor indretning og mode. Men i 20bliver der i stedet skruet op for de mørke farver , og den dominerende farvepalet bliver overordnet set mere enkel og eksklusiv end . Læs fx vores farveguides, der hjælper dig med at matche farver til din stil.


Tapet Botanic Garden og farver , der passer til. Sommerfarver til din stue i 2017. Derfor har vores farveråd om farver og korrekt farvesætning fokus på de tre ting, som er vigtigst at have med i sine overvejelser, når man skal vælge farve til sit . Farven er en let støvet lilla, som skifter mellem lilla og grålig, alt efter hvordan lyset falder på den, og alt efter hvilke andre farver den bliver sat sammen med. Danskerne søger mod mørkere nuancer i hjemmet, forudser Dyrup. Det bliver de mørke, støvede farver , der vil præge vores farvevalg i 2017.


Til modeugen i februar 20blev efterårets største trends. Her kan du se farvekortet LADY Home Living for sæsonen 16/ 2017. Hos Balenciaga er der fuld knald på farverne, og måske det netop også er en måde at bruge farven på: Med modspil fra andre stærke farver. I De Farver kan I nyde billederne af Hotel Randers, Det Røde Bånd og læse om disse projekter og alle de andre flotte og spændende . Vi skal derfor ikke klæde os i kedelige farver som sort, hvid og grå, men derimod vove . Samfundsudviklingen påvirker normalt trens inden for mode samt indretning og tendenser, og efterår/vinter 20er ingen undtagelse. Der er mange ting at tænke over, når du skal vælge farver til din bolig.


Hvilke traditioner er der for valg af farver indendørs? Vi forbinder børn og deres leg med stærke farver , men faktisk trives børn ikke godt i rum med kraftig kulør på . Helberg Design BOLIGINDRETNING GIVER MENING VÆRDI moerke maettede farver = 20-kopi .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg