onsdag den 15. april 2015

Brune flekker på bladene

Er det noen som vet hvordan man ungår brune flekker på planter? Det ser ut til å være en gjenganger i mine blomsterbed. Ikke får de for mye sol, ikke for lite . Hjerteråte hos rotvekster, brune og hule stengler hos blomkål.


Nekrotiske flekker flekkvis på bladene. Når karmene og listverket ved vinduene innvendig er beiset brune og skal .

Ulike sopp kan føre til brune flekker på plantene. Flekkene kan vises på toppen eller bunnen av bladene. Utseendet av stedene, kan variere, avhengig av . Magnolia (Magnolia spp.) Er en stor gruppe av eviggrønne busker og trær tilpasset US Department of Agriculture. Jeg har begynt å få brune flekker på bladene til noen av plantene mine, noen har også blitt nesten svakt gjennomsiktige. Angrep på bladene fører til at større eller mindre sektorer fra bladkanten og.


En kan også finne små, runde og brune flekker mer eller mindre jevnt fordelt over . Bladene har fått sorte flekker og gulnet.

Rust kan beskrives som følger: Om våren vil det dannes oransje sporehoper på undersiden av bladene , . Det beste du kan gjøre er å fjerne de angrepne bladene så snart du oppdager dem. Jeg sliter også med kaffeplanten min. Den får brune flekker på bladene , men de har ikke falt av (enda). Etter å ha konsultert stuplanteboka mi, . Mye hvitt i bladene - trenger lys for å beholde den hvite fargen. Rustflekker på bladene , brent i tuppene og gul farge på bladene.


Brune flekker på planten, kan være svimerker av en kombinasjon vanndråper og direkte sollys. På prydplanter blir det ofte svært skjemmende flekker og til dels. De utvikles på undersiden av bladene i flekker , og er gjerne gul- til rødfarget.


Vi har fått inn et bilde av et stort lønnetre med mørke flekker på bladene sine. Hva i all verden er dette, kan det være en type sykdom, spør . Noen av bladene på min Monstera har fått en markant brun kant som vokser seg innover . I flekkene utvikles rustbrune sporehoper, først og fremst på undersiden av bladene , men også på oversiden. Hortensia, med sin attraktive grønne blader og lyse buketter, relativt lett dyrkes i de fleste tempererte . Dette kan du se for eksempel ved at bladene får brune flekker.


Oftest er det like greit å klippe bort de stygge bladene.

De første symptomene sees som brune flekker på blad og stengler. På undersiden av bladene vil det dannes et hvitt belegg av sporer og sporebærere rundt . To former for sopp føre til brune flekker på de bladene. Det blir sorte og hvite flekker på bladene. Orkideen trives på en lys plass, men den er ikke så begeistret for direkte sol. Står orkideen i et solrikt . Angrepet kart får harde, brune flekker med en matt læraktig overflate.


Sorte og hvite flekker på bladene. Mango Trees Med Tørr, brune flekker på bladene. Mango trær (Mangifera indica), store dekorative eviggrønne trær med søte, salte og saftige frukter, vokse så . Få planten ut fra veggen, ellers kan bladene bli brune.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg