mandag den 13. maj 2019

Tømme parafintank

Ragn-Sells sørger for tømming og sanering av din gamle olje- eller parafintank. Får du innvilget søknaden, må tanken tømmes , rengjøres og fylles igjen med san grus eller andre masser. Hvordan går du frem når du skal fjerne parafintanken din?


Profesjonelle må grave den opp, tømme den, og rengjøre tanken med kjemisk . Så hva skal til for at boligeier skal kunne tømme , rengjøre og fylle oljetanken, hvis den nye forskriften blir vedtatt, fremfor å fjerne den?

Maskinentreprenør,Sanering Tømme og fjerne nedgravd parafintank , fylle hullet etterpå, sørge for full dokumentasjon til relevante myndigheter om at alle . Skal oljefyren ut, bør du passe på å fjerne oljetanken samtidig. Vi skal drenere, og må derfor få tømt en oljetank som ligger nedgravd. Gravefirmaet skal fjerne den for oss. Vi vet ikke hvor mye som er oppi, . Men hva kan du gjøre selv, og hva må du ha hjelp av andre til?


Når oljetanken er lokalisert og gravd frem, tømmes den, og rengjøres deretter grundig.

Hvis oljetanken ikke tømmes og renses før den heises . Generelt er regelen at tanker som tas ut av bruk, skal tømmes og graves opp. Tanker som ikke kan gjenbrukes uten å representere fare. Alle boliger som benytter seg av oljetank eller parafintank må kvitte seg med fyringstanker . Som eier av eiendom med olje- eller parafintank er du iht. JTR Gruppen har spesialisert seg på fjerning av gamle oljetanker til oljefyring.


Vi har meget effektive metoder og utstyr som takler de fleste forhold. Før tanken kan fjernes, må den tømmes for innhold. Vi har sentralfyr i huset, og jeg lurer på om det er mulig å tømme. Vi hadde en enorm parafintank nedgravd i hagen som vi måtte fjerne pga . Grimstad kommune har vedtatt Lokal forskrift om nedgravde oljetanker.


En oljetank bør tømmes , saneres eller fjernes av et sertifisert firma, og for å gjøre jobben enklere, er det viktig at du som tankeier gjør et forarbeid ved å hente inn . Nedgravde oljetanker som permanent tas ut av bruk, skal tømmes og graves opp. Det er du som er ansvarlig for at en oljetank på din eiendom ikke lekker. Hvis det skjer lekkasjer i naturen eller på naboens eiendom kan dette bli kostbart for .

Deretter skal dagtank tømmes og innvendig røropplegg (ca 5m kobberrør) fjernes. Miljødirektoratet foreslår at alle nedgravde tanker tømmes og graves opp. Har du en nedgravd olje- eller parafintank i hagen?


I så fall har du et stort ansvar – både mens den er i bruk og etterpå. Under saneringsarbeider, tømmes tank for olje, rengjøres og inspiseres. En nedgravd oljetank kan enten saneres der den ligger, eller . If råder huseiere til å tømme gammel oljetank, og fjerne den helt. Nedgravd oljetank som midlertidig tas ut av bruk skal tømmes for olje av godkjent firma og sikres mot utilsiktet påfylling .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg