tirsdag den 25. juni 2019

Vinterblomster i krukker

Vi har udvalgt en række gode planter som vil være med til at pryde dine krukker hele vinteren. Husk at vinterkrukker ikke må være for fugtige, står de ude skal . Jeg besluttede mig for at gå på jagt efter vinterblomster til en lille havebuket, der. Når våren står for døren, finner vi fram krukker og potter, kjøper blomster og pynter opp til den deilige tiden vi har i vente.


Hvorfor plante krukkerne til om vinteren?

Skal havens krukker ikke gemmes væk om vinteren? Hvilke planter kan tåle at stå udenfor om . Pst: Alle disse skal jeg ha i krukker , de trives naturligvis akkurat like godt i bed :) Kjempeverbena: En flerårig sommerblomst som er absolutt . Dog har flere sorter, for eksempel buksbom i krukker , brug for beskyttelse i form af overdækning eller lign. Som det nok fremgår af ovenstående, skal man være opfindsom for at finde blomster, der blomster i vinterhaven og som kan nydes fra.


Ingenting er hyggeligere enn en blomstrende . Krukker med fargerike planter ved inngangspartiet eller på terrassen kan.

Cyclamen, også kjent som alpefiol, er en tidløs vinterblomst som kommer i flere . Med grønne planter i en stor krukke får vinteren mere farve. Krukken har vi plantet til med almindelige haveplanter, der hører hjemme i havens bede, men som . Man kan få succes med vinterkrukker, hvis bare man planter i store krukker og bruger planter, der er beregnet til at vokse udendørs. Paris plantes den ut i oktober og anses som en vinterblomst. Kjøp dem i potte og plant ut i krukker i vår, og grav dem ned i hagen for . Løkplanter må graves ne og andre planter må flyttes inn i krukker i kjelleren. Men trenger man å ha en kjedelig, plantefri vinter i uterommet?


Du kan nyde synet af frodige krukker hele året. Det handler blot om at vælge de rette planter til årstiden. Pynt opp uteplassen din med grønne planter og blomster. Bare fantasien setter grenser for hva du kan gjøre ut av altanen eller balkongen din.


Denne fine løvfældende busk får smukke gule blomster i marts - maj før de grønne blade springer ud. Det er også smart med tanke på julen, . Jeg pynter ofte krukker , eller zinkbakke med lyng, evt gran lidt senere, og i jule måneden, kan man jo sætte mere farve på.

Vi hos Bloomit har lavet en udførlig guide i, hvordan du får dine efterårsblomster til at stå flottere, længere og i krukker , der ikke får frost. Småløk som krokus, perleblomst og vinterblomst , egner seg best til slik. Vinterjasmin spreder glæde med dens vinterblomster.


Desuden kan vinterjasmin let dyrkes i en krukke , hvor den kan stå som attraktivt blikfang på din altan, . Vinteren kalder ikke på de farvestrålende krukker , men så kan du i stedet gå efter. Du kan også blive inspireret af vores blogindlæg om vinterblomster på . Derfor lever den i en krukke og ikke i jorden. Likevel ser den ut til å trives minst like godt som druen den kjemper med om plassen. Utenfor hjemme hos oss har vi to krukker med blomster.


Idag har jeg roser og stemor i disse. Har også en eføy ute) MEN nå sniker vinteren seg . Find krukker til dine planter i SILVAN. Her på siden finder du et stort udvalg af plantekrukker, krukker og espalier, så dine blomster og planter kan få de bedste . Plantede den i en større krukke og pludselig stod den med de fineste hvide stjerneformede blomster.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg