torsdag den 22. november 2018

Diesel rens biltema

Dieselpartikelfilterrengöring. Bruksanvisning Tilsett en boks på 2ml til ca. Anvendes ved olieskift og giver en ren , velfungerende motor. Køb REDEX DIESEL CLEANER 250ML online på harald-nyborg. Altid stort udvalg i additiver og pleje og vedligeholdelse hos Harald Nyborg.


Da bør du teste effekten av aircondiotion- rens og skumrens av setene.

Inkoppling av varvräknaren får endast ske när motorn är. BGprod isc clean mange oplever at motorlampen begynder at lyse under kørsel. Hvis der er tale om større ophobning af affaldsstoffer i motoren, kan nogle værksteder tilbyde en mere koncentreret indvendig rens af brændstofsystemet. Lindemann servicerens - Progarage diesel. Noen som har noen formening om hva som er en god rens for diesel injection?


Biltema sin DPF rens som vist ovenfor og kjørte. JEG VED GODT DET ER BILLIGT, OG DET ER FRA BILTEMA , men. Jeg har hørt at man kan legge kjedet i diesel - stemmer dette?

Og behovet er stort, konstaterer Hans . Parafin eller diesel er bra for kjedet som mange andre nevner. Bilen ble ikke ren nederst på dørene, og jeg gikk over med kaldavfetting som jeg. Jeg kjøpte inn to små dunker med QMI pluss renseolje fra Biltema. Om du virkelig mener motoren trenger en rens , fordi du med vitende har brukt under pari olje så holder det lenge med en liter diesel i ojla og minutter . Effektiv rens av dieselpartikkel-filteret.


Spray på ikke for mye,tørk av og gni etter med en ren klut. Gjenoppretter ytelse og forlenger filterets levetid. Relekta DPF Flush: Skyller og renser diesel -partikkelfilteret for oppløste . Endte opp med å bruke et sett fra biltema med m. Har en år gammel diesel som bare går på korte kjøreturer.


Brukes ved oljeskift og gir en ren og frisk motor. Begge disse aggregatene går på diesel. Visst den blev ren , men efter en tid i akvariet fick den rostfläckar, kanske.


Det er altså over dobbel pris av ren butan og egenskapene er i. Här finns både små och stora reservelverk för bensin eller diesel. Hjälper till att avlägsna sotavlagringar som fastnar i dieseldrivna bilars partikelfilter.

Løsner og fjerner so gom samt diverse aflejringer fra . Har du dåliga avgasvärden på din bil, igensotade partikelfilter eller hackar motorn? Rengör motorn med tillsatser för dieselmotorer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg