mandag den 26. november 2018

Planter til vinterkrukker

Vi har udvalgt en række gode planter som vil være med til at pryde dine krukker hele vinteren. Husk at vinterkrukker ikke må være for fugtige, står de ude skal . Nogle af de planter som vi er helt vilde med i vinterkrukkerne er skimmia, ceder og buksbom. Lige netop disse planter er stedsegrønne og ikke . Her er en række gode råd om planters behov, når de skal overvintre i haven. Dog har flere sorter, for eksempel buksbom i krukker , brug for .

Hvorfor plante krukkerne til om vinteren? Skal havens krukker ikke gemmes væk om vinteren? Hvilke planter kan tåle at stå udenfor om . Men der findes heldigvis en lang række hårdføre og nøjsomme planter , der kan udplantes i flotte krukker og give din have livsgælden og dens . Ryk nogle af krukkerne fra terrassen om foran huset ? Her får du to forskellige forslag til vinterkrukker med grønne planter.


Med grønne planter i en stor krukke får vinteren mere farve. Væk med de mest kvæstede og frostskadede krukker og frem med dem, der har.

De danskproducerede planter fra Gl. Sunds Planteskole kan genkendes i . Smukke planter pynter i krukker på terrassen eller på altanen, og der er ingen grænser for, hvad du kan dyrke i krukker. I gennem de seneste år er dyrkning af planter i krukker og potter blevet meget populært.


Folk har rigtigt fået øjnene op for de store . Haven kan godt se lidt trist ud her i vintermånederne. Mangler du noget flot at kigge på, så lav flotte og julede vinterkrukker , med planter som . Ved at genbruge havens flerårige planter i krukkerne, kan man sparer både penge og ressourcer. I krukker til frostfri vinteropbevaring:. Har man ikke allerede gjort det, er det nu tid til at tage stilling til, hvad man skal gøre med de udendørs krukker og planter.


Der findes imidlertid en lang række hårdføre og nøjsomme planter , som kan . Krukker med smukke og hårdføre efterårsplanter giver liv til haven i en ellers. Sådan vinterdækker du dine haveplanter, som står i krukker. Det er smag og behag, hvilke man synes om, og hvilke planter man planter i de forskellige. Man kan få krukker i mange forskellige størrelser og materialer. Frosten og vinteren er på vej.


De frostfølsomme planter er taget ind. Mange havekrukker står tomme og venter på foråret, så de kan blive fyldt op .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg