fredag den 15. marts 2019

Stengt vann

Råd om hva du bør gjør ved brunt eller stengt vann. Oversikt over områder hvor vannet er stengt på grunn av vedlikehold eller vannlekkasjer. Varsling ved stengt vann og tips om hva du gjør når vannet er borte. Hvis vi har behov for å stenge vannet hos deg, vil du motta en SMS eller en talemelding fra oss. Les mer om telefonvarsling ved stengt vann.


Stengt vann på grunn av lekkasje eller vedlikehold.

Vi varsler deg med SMS eller talemelding på telefonen hvis vi må stenge vannet hos deg. Etter at vannet har vært stengt , kan du oppleve at du har brunt vann i . På grunn av arbeid på hovedvannledningen vil vannet bli stengt i område Ibsensgate onsdag 08. Arbeidet forventes ferdig i løpet av.


Her finner du informasjon om vannavstenging i Kristiansund. Skal vannet stenges hos deg, vil du bli varslet via SMS. Kort beskrivelse av kommunen og nettstedets funksjon.


Vannlekkasje og stengt vann i Dammensvika, kan også berøre andre veier. Det jobbes med å utbedre lekkasjen.

Gausdal kommune melder tirsdag formiddag på sine hjemmesider om at det har oppstått en vannlekkasje i området Lindflåa - strekningen fra . Publisert avBirger Træthaug. Når det er vannavstegning blir . Stor vannlekkasje i Sneveien i Stille Dal i Bodø. Kommunen stengte lørdag klokken 12. Ved vedlikehold eller utbedring av ledningsnettet må vi stenge av vannet for en kortere eller lengre periode.


HEMNE: Enkelte vannabonnenter i området Skograndsbukta i Hemne fikk torsdag ikke varsel om at vannet ble stengt av i forbindelse med . Fagerbakkvegen, Kvilstad - stengt vann. Direkte linje– Vi som bor i Hønengata nær Remakrysset, opplever senest sist torsdag at vannet stanses, sikkert på grunn av rensing, uten at vi . Vi beklager at varsling om stengt vann på gamlefeltet på Harestua ikke er kommet frem til de det gjelder. Vannet skal være tilbake ca kl 14.


Det kraftige regnværet på Østlandet har skapt trafikale problemer i hele ettermiddag. Ved avkjørselen til Lambertseter var Esørgående stengt i . Vann og avløp i Flekkefjord. Stegningen vil pågå fra i kveld 26. De kommunale vannverkene er godkjent av mattilsynet og har jevnlig kontroll derfra. Du kan få brunt vann i springen etter at vannet har vært stengt i ditt nabolag.


Du kan også få brunt vann i forbindelse med andre hendelser. Når arbeidet med vann og avløp i Nordlandsveien starter opp i juni, blir veien stengt.

Beboere i Husvikåsen kan bli uten vann i flere timer torsdag formiddag og tidlig ettermiddag. Brunt vann, vannet er borte, dårlig trykk, hardt vann, stengt vann. Tilknytning til vann og avløp, stikkledninger, vannmåler, septikktank.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg