onsdag den 13. marts 2019

Støtte til å starte egen bedrift

Som næringsdrivende tilbyr det offentlige en rekke støtteordninger. Vi har samlet en oversikt over disse. Det å etablere sin egen bedrift er for mange bare en drøm, men det er noen som tar sats og skaper sin egen arbeidsplass. Dersom du allerede mottar arbeidsavklaringspenger, kan du søke om å beholde disse under etablering av egen virksomhet i en utviklingsfase inntil måneder.


Det finnes faktisk flere instanser du kan søke om støtte.

Innovasjon Norge har et eget etablererstipend for deg som er i etableringsfasen. I disse dager er det mange nordmenn spesielt innenfor oljebransjen som opplever å miste jobben eller bli permitert. Dette kan for mange være svært stressende . Dette er ment som en ordning som skal gi økonomisk støtte til personer som vil utvikle og drive egen bedrift. Normalt deles etablererstipendet . Har du en bedrift eller et prosjekt i en tidlig utviklingsfase? Vi anbefaler deg derfor å sette deg godt inn i kravene til støtte , og også diskutere ditt prosjekt med.


Jeg er ferdig med studiene nå, og har hatt et eget firma som enkeltmannsforetak ved siden av studiene.

Uansett, er det flere steder man kan spørre om stipend eller støtte ? Nettverkskreditt retter seg mot personer som ønsker å etablere egen bedrift uten store krav . Dersom du går på en stønad fra Nav kan du søke om å beholde denne under oppstart av egen bedrift. Her har vi forsøkt å samle det viktigste, slik at du enklere kan ta stilling til om du ønsker å starte selskap, og at du får god støtte i oppstarten. Dersom du er registrert som arbeidssøker hos NAV og vurderer å starte egen virksomhet kan du ta kontakt med NAV om informasjon om støtteordninger. Skal du etablere egen bedrift og trenger veiledning, kan etablererkurs være noe for.


Går du med en gründer i magen, og ønsker å starte ditt eget bokforlag, eller internettselskap? Har du verken penger eller gode venner som vil . Kommunen samarbeider med flere aktører om støtte til gründere og. Starte og drive bedrift er Altinn sine nettsider som inneholder nyttig . Når man skal starte egen bedrift er det mange feil man garantert kommer til å gjøre, og det er greit.


Men forsøk å ta gode valg rundt det som betyr noe. Finnmark kan være et godt alternativ for deg som ønsker å flytte nordover og realisere drømmen om å starte for deg selv. Her gir vi deg en liten oversikt over de beste stedene å søke støtte fra. NAV kan bistå deg med i mens du starter din bedrift. DEBATT: Det har aldri vært enklere å starte bedrift i Norge.


Næringsrådgiveren har lang erfaring som gründerveileder.

Hun kan hjelpe deg med oppstart av din bedrift - praktiske tips og strategisk . Du kan beholde dagpenger under etablering av egen bedrift. Ifølge Nav kan du selv avgjøre når i denne perioden du vil starte opp virksomheten. Aust-Agder fylkeskommunes ønsker å stimulere til entreprenørskap gjennom satsing på gründere som kan tenke seg å starte eller utvikle . Det skal også lages regler som gjør det lettere for ansatte å bli medeiere, skriver nyhetsbyrået NTB. Studenter som vil starte bedrift kan få økonomisk støtte , . Er du oppsagt og henvist til dagpenger kan du bruke tiden til å starte.


Tekna Egen bedrift er Teknas gratis tilbud til medlemmer som driver . Norge trenger flere kvinner som starter egen bedrift. Næringshagen er din lokale lenke til entreprenørskapssatsingen Kvinnovasjon – en .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg