onsdag den 26. december 2018

Brannmotstand

Denne anvisningen gir eksempler på brannmotstand for veggkonstruksjoner. Den kan brukes som veiledning og dokumentasjon ved valg av veggkonstruksjon. En brannisolerende vegg har ikke nødvendigvis krav om bæreevne eller mekanisk motstan og vil typisk kunne oppgis med en brannmotstand på EI 3 som . Vinduer og dører i brannskillende vegger skal ha samme brannmotstand som veggen.


For å oppfylle kravene i lovverket, må brannmotstanden . Egenskaper ved brannpåvirkning.

Produkt Innehaver Utløpsdato. Brannegenskaper til byggevarer. Leca er et materiale med svært gode brannegenskaper, de fleste Leca vegger har en brannmotstand på REI 2(A240). Foruten økt trygghet mot brann, . Få vet at limtre har høy brannmotstand.


Limtre er mindre brannfarlig enn mange andre byggematerialer men få i byggebransjen vet det, viser . Bygningskonstruksjoner med dokumentert brannmotstand. ISOCELL celluloseisolasjon har fremragende brannskillende egenskaper.

Leddheiseport med brannmotstand. De flest bygg har brannkrav til etasjeskiller. Betong har evnen til å absorbere varme og virke selvisolerende ved temperaturpåvirkning. For det andre sprinkleranleggets pålitelighet og evne til å redde liv. For det tredje hvilken betyd- ning veggenes egenskaper og størrelsen . Vi har testet FURO 00 FURO 1og FURO 1hos SP for brannmotstand i brannavskilt betongbjelkelag.


Alle tre klarte testen som omfattet minutter, med. Oppdraget omfatter også beregning av tunnelens brannmotstand basert på prøver og besiktigelser foretatt under inspeksjonen og fra tegninger, som er vedlagt . Konstruksjon og oppbygning i Gilje ytterdør har et tydelig fokus på kvalitet, design og utforming. Gilje leverer skiltet branndør i klasse Bog . Polyseam er en global produsent av førsteklasses merkevarer til byggebransjen, som tilbyr produkter av høy kvalitet og pålitelig service til . Prøving av landbaserte konstruksjoner og bygningsdeler i horisontal- og vertikalovn for å verifisere brannmotstand etter nasjonale- og internasjonale standarder . Det er blitt sett på hvilken effekt kilogram per kubikkmeter mikro polypropylenfiber (PP-fiber) har på. SINTEF Teknisk Godkjenning spikerplateforbindelser med brannmotstand.


BRANNSKUM er et ekspanderende byggskumfor branntetting av hulrom i gulv og vegger. Den hindrer spredning av il røyk og gass i opptil tre timer. Den tid angitt i minutter som en bygningsdel (dør) motstår opphetning med bibehold av de branntekniske egenskaper som kreves av den.


Du kan være helt trygg når du velger et produkt som er laget av avispapir.

Envinsu er nemlig impregnert med brannhemmende salter. Securo – Lufteventiler med momentan brannmotstand. BYGGSKUM MED SERTIFISERT BRANNMOTSTAND. Relekta har lansert et serifisert branntettende byggskum for fuging og montering.


Utfyllende bestemmelser til byggevareforordningen om klassifisering uten prøving av egenskapen brannmotstand for produktene krysslimt . KJERNEMATERIALE, TYKKELSE (mm), U-VERDI, FESTESTIL, BRANNMOTSTAND , REAKSJON VED BRANN. Sandwichpanel SPA E LIFE for yttervegger.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg