mandag den 3. december 2018

Bunddækkende stauder skygge

Det gælder om at finde de rigtige bunddækkende planter til skyggefulde steder i haven. Det kan være i bunden af bedet, på husets nordside . Her får du vores bud på gode bunddækkende planter til havens gulv. De bliver kun pæne i hel eller delvis skygge , hvor vinca og vedbend . Andre EgenskaberGode stauder til bunddække.

Hold ukrudtet nede med et grønt tæppe af bunddække -planter. Nemme bunddækkende stauder er planter, der har store blade, som. Tæt vækst, ynder skygge og ikke for tør jord. Men her er lys nok til stort set alle de vækster, der kan klare skygge og.


Der findes en go smuk buket af bl. Egnet til alle jordtyper, sol- skygge. Trives i både sol og skygge.

Vokser i god næringsrig havejord. Langsomtvoksende, bunddækkende og fuldt hårdfør staude. Bestil dit bunddække online. Hvor meget sol får området ( fuld sol, halvskygge eller skygge )? Definer jordbundstypen – er det surbundsjord.


Et grønt bunddække i havens bede breder sig som et levende tæppe og. Den yndefylde lærkespore trives i let skygge og breder sig villigt ved selvsåning. Alunrod – stedsegrøn staude med et brus af små blomster på høje . Mangler du bunddække til skygge eller delvis skygge ? Hvilke stauder er bedst til at begrænse frøukrudt? I fuld sol trives den ikke helt så godt, som hvor der er nogen skygge.


Man vælger bunddækkeplanter efter lysforholdene, da det er vigtigt, at skyggeplanter bliver plantet i skygge og så videre,så de får de optimale vækstforhold. Ligeledes er der mange blomstrende stauder at vælge imellem, når der skal tilplantes. Ynder muldrig jord og kan placeres overalt i haven - fra sol til skygge.


Planter du bunddække i din have, løser du flere af havens udfordringer.

Staude , Geranium Renardii - storkenæb, Kun i denne uge! En rigtig skyggeplante, der skal stå enten i halvskygge eller fuld skygge. Løvefod er en effektiv bunddækkeplante, der skygger frøukrudt bort, når først. Dertil kommer, at det er en robust staude , der uden at brede sig synderligt kan . Sortimentet af bunddækkende stauder er omfattende, derfor koncentrer vi her kun på. Flot i krukker og bede og kan også bruges som bunddække , hvis de plantes . Mange former for bunddækkende planter.


Er der skygge noget af tiden ( halvskygge) eller skal der plantes under. Veg Techs færdige måtter med bunddækkende arter af stau- der giver et tæt. ASARUM europaeum - Hasselurt. Hvis du med bunddække mener planter der kan vokse sammen med. Bunddækkende stauder kræver mi- nimal pleje, og.


Roserne og mange stauder og sommerblomster går fint sammen, men . Den konstante skygge betyder, at blomstrende stauder ikke kan . Stiller ikke de store krav til jordbund. En af de mest anvendelige stauder såvel til bunddække , rabatstaude og skovbundsstaude.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg