torsdag den 20. december 2018

Vintage mønstre

Skønne retro symønstre til damer, børn og lidt til herrer - det er hvad du kan finde. Og da jeg lige har modtaget en ny sending vintage mønstre fra USA, tænkte jeg, . Hjemmestrikket vintage cardigan med flotte mønstre. Vintage mode hos stofkiosken. Lukkes med fine sølvknapper.


Har en lille plet på højre ærme.

Skøn vintage kjole i fine farver og mønstre. Her vintage strik i fine farver og mønstre. Indvendig ærmelængde: cm. Blusen er oprindelig en børne størrelse, men kan godt passe en dame str.


Old School, old fashion stemning - her finder du alt fra sjove gamle flasker til vejrbidt træ. Find flotte vintage motiver og prints i form af tapet . Mønster, Clara Wæver vintage, Clara Wæver har for rigtig mange år siden designet dette søde vintage mønster til bakkebånd og senere blev det også . Strikkede fingervanter er også i højsædet denne gang. Der er kommet flere nye mønstre til i vintage stilen, Alfien finder er så fin.

Farverne er primært sandfarvet med mønster i sort, og stikninger i grøn, rød og . Indigo tørklæde, ægte vintage fra hele verden. Flere forskellige mønstre og kvaliteter. Kan bruges af både ham og hende. Se det enktelte tørklæde for mål. Lækker patchwork bog med vintage quilts og mønstre.


Please read the item descriptions carefully as there are . Mød Ugens Instagrammer Eline, der er tryllebundet af vintage , mønstre og tekstiler. Der er også mulighed for at få fliser med mønstre , hvor der er et bredt udvalg af mange forskellige varianter. Kollektionerne rummer nostalgiske strik, smukke kjoler med vintage mønstre blandet . Tapetkollektionen er til alle, der ønsker at skabe en nostalgisk og poetisk stemning. Nye gulve i klassisk design. Wexford garden brun bund med vintage mønster.


Stoffet sælges i enheder af 10 . Denne metervare måler 1cm. Det flotte unikke stenbræt har man brugt i den indiske husholdning - når der skulle laves fine mønstre i deres fladbrød. Ved højtiderne har brættet haft endnu en . Retro pannebånd med vintage og sommerlige mønstre – velg mellom seks ulike. Lekkert og retro pannebånd med sommerlig motiv – perfekt både til trening, .

Lang, løstsiddende kjole med v-udskæring og lange ærmer. Billede af KJOLE MED VINTAGE MØNSTER fra Zara. Vi glæder os til at se alle de smukke farver og mønstre ! Jeg er især vild med at bruge vintage kimono på nye måder og blandet med vestlig tøj . This Pin was discovered by Linda Mønstre.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Buksene er i deilig stoff, og har en bred kant med strikk i livet. Selges samlet for kun 150kr Jeg har flere annonser liggende ute her på finn.


Enten du liker en stil som er fullstendig retro eller kun ønsker elementer for å gjøre. Mønstre med prikker og kirsebær gir også assosiasjoner til samme look.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg