mandag den 17. december 2018

Kokosolie i vådt eller tørt hår

Måske et dumt spørgsmål – skal håret være vådt eller tørt når man kommer kokosolien i? Har ikke prøvet med kokosolie , men det vil jeg gøre! Den er også god som en hårkur, du skyller ud af dit hår igen. Du kan bruge kokosolien både i vådt eller tørt hår.


Gør dit hår vådt , og tør det med dit håndklæde. Tag en god klat kokosolie og smør det godt ud i dine håndflader.

Lav en knold så håret ikke kan blive tørt. Hvis du absolut skal, så må de ikke sidde højt, stramt, eller samme sted som sidst. Er dit hår tørt, trist og skørt?


Hej Her kommer endnu et kokosolie -spørgsmål fra mig Har læst alle kommentarer, og kan se at det er lige meget om håret er vådt eller tørt når man kommer . Kokosolie i vådt eller tørt hår. Varmer jeg kokosolien op i hænderne eller i et vandbad. Efter jeg er begyndt at blive kokosolie , er mit hår blevet så meget forbedret.


Jeg prøvede en behandling til håret med kokos olie i Dubai og mit hår blev helt fantastisk blødt af det. Bare fordel i tørt hår , lad sidde – gerne rigtig længe – og så kom shampoo i håret inden det gøres vådt.

Vi viser dig måder du kan bruge kokosolie hår , kokosolie hu kokosolie ansigt og. Tag kokosolien i tørt hår , og lad det sidde så lang tid som muligt. Tag en lille klump kokosolie , og blandt det med enten sukker eller salt.


Pak håret ind i et håndklæde, en badehætte, plastfolie eller pose, og lad . Jeg bruger det i tørt hår og lader det sidde nogle timer gerne under en. KÆMPE klat shampoo INDEN Du har gjort dit hår vådt , og så. Hvordan får man olien ud af håret ? Har du brug for en kur mod tørt hår og hovedbun så prøv at bruge.


Lad det virke natten over (vikl et håndkæde omkring), eller mens du ser en god film. Vask håret – put shampoo i, inden du gør håret vådt , så er kokosolien. Kram ganske lidt kokosolie ind i spidserne af håret , når det er tørt. Skal det i tørt eller vådt hår ? Og puttede du det i vådt eller tørt hår ? Du er sikkert enig i at det med at finde den rigtige kur mod tørt hår er en.


Anne Gadegaard annegadegaard. Jeg gjorde så en lille fejl ved at komme det i tørt hår. Den her kokosolie kan fåes alle steder tror jeg faktisk.


Eller det er især voldsomt lige på de billeder, fordi det ikke er blevet vasket i en lille uges tid og der er hårlak i fra weekenden.

Næste gang jeg helt klart lige gøre mit hår vådt først. Hårolie kan dog også bruges i tørt hår som et touch up eller for at tæmme . Personer med tørt hår bør bide mærke i dette, ellers kan det ende op med at. For at svare på dit spørgsmål: Kom kokosolien i dit hår , om det er i tørt , vådt eller fugtigt hår er ligegyldigt, og lad det sidde i ihvertfald timer. Pas på mængden, det bliver meget hurtigt fedtet!


Brug den de steder, hvor håret trænger.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg