tirsdag den 18. december 2018

Gästtoalett inspiration

En gästtoalett är ofta liten, och kanske inte används så ofta. Minns du denna lilla gästtoalett i kolmårdsmarmor vi visade för några år sen? För ett tag sen dök den upp….


Inspiration från Stockholm Furniture Fair. Kaklet tycker jag är helt fantastiskt, det var något som jag inte sett tidigare och det kändes annorlunda och unikt - Elin Wallin . Här finns lite tips och inspiration samlat som du kan ha .

StyleRoom är Sveriges största inredningscommunity och visar inspirerande bilder från . Fyll i dina uppgifter så får du tips och inspiration kring allt som rör ditt badrum. Planera gästtoalett eller gästbadrum med badrumsidéer från HORNBACH. Den här lilla gästtoan har fått tillbaka sin fina funkisform genom ett klinkergolv i mönstret funkis med en svart ram runt. Kring det gamla funkishandfatet sattes . Bläddra bland foton på toaletter och hitta idéer till planering och design, förvaring , speglar, tvättställ och tips till att renovera din toalett. Tapet till gästtoalett : bläddra bland tusentals inspirerade foton!


Få idéer och inspiration för ditt hem inom design, inredning och renovering. Renoveringen utav våran lilla gästtoalett var egentligen inte alls planerad då vi tänkte att den blir.

Sofia tipsar om heminredning, roliga pyssel, inspiration och annat som är bra att veta. Just gästtoaletten tycker jag att man verkligen kan ta ut svängarna med. Såg den här bilden och blev så inspirerad. Tänk om vi kanske skulle göra en mörk gästtoalett ? Med lite cognacsfärgade lampor och sådär . IKEA - Välkommen till vårt bildgalleri med badrumsinspiration där du kan bläddra igenom en uppsjö av badrumsinredning i olika stilar och storlekar – till. Jag har visat er vår lilla toalett förr men jag är så glad att vi har den så jag var.


På den här sidan har vi därför samlat ett stort antal badrumsbilder med reportage för dig att frossa i och med gott om inspiration för både stora och små badrum. See more ideas about Bathroom, Bathroom inspiration and Bathrooms. Nyrenoverad gästtoalett i grönt, vitt och svart.


Vi har många olika badrumsserier att välja mellan och vi är säkra på att vi har något som passar just dig - bli inspirerad här. Kanske letar du inspiration till din lilla gästtoalett , eller planerar att renovera eller bygga ett helt nytt badrum? Hej Här kommer ett litet collage som ger mig lite inspiration till gästtoaletten som snart är klar.


Här hittar du våra bästa tips och råd samt trender . Golvet är vitt med små grå . Discover ideas about Concrete Walls. This Pin was discovered by cecilia åhlberg.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg