mandag den 13. november 2017

Bostøtte utbetalingsdato 2016

Beløp under 3kroner per måne utbetales ikke. Med nytt regelverk blir det enklere å søke bostøtte og du får bostøtte for de månedene inntektene dine er lave og du. Alle søkere har fått informasjon nytt regelverk og ny utbetalingsdato i vedtaket for januar.


Sliter du med å betale husleia eller boliglånet ditt? Har du lave inntekter eller høye boutgifter i tillegg? Da kan du ha rett på bostøtte.

Nov Generelt om kommunal bostøtte. Beregning og utbetaling av bostøtte. Jan For de som allerede har en innvilget søkna eller har søkt bostøtte for termin 12. Ny utbetalingsdato for bostøtte. Viktig melding: Fra februar kommer bostøtten den 20.


Utbetalingsdatoen flyttes fra . Søknadsfristen for bostøtte er den 14. AAP som vil få trippel utbetaling to ganger i året.

Nov Oslo kommune viser til høringsnotat i saken, datert 14. KMD foreslår at utbetalingsdato endres til 20. Høring - Forslag om endring i lov og forskrift om bostøtte - nytt. Endret utbetalingsdato og søknadsfrist.


Det kan være mange årsaker til at utbetaling av bostøtte varierer fra kommune . Bostøtte er et tilbud for personer og husholdninger med lav inntekt og høye . Det blir endringer i regelverket, søknadsfrist og utbetalingsdato. Jan Ny forskrift om bostøtte trådte i kraft fra 1. Jeg fikk utbetalt bostøtte idag, og fikk sjokk da jeg så utbetalingen. Hvis du får innvilget bostøtte , blir.


Vedtak om statlig bostøtte fattes på grunnlag av inntekt, formue,. Bostøtte kan du søke hvis husstanden din har lave inntekter og høye boutgifter. Du kan søke bostøtte elektronisk eller på papir.


Her finner du dine utbetalinger fra NAV, utbetalingsdatoer m. Her finner du oversikt over satser for ytelser og stønader som . Det er forholdet mellom inntekter og boutgifter som avgjør om du har rett til bostøtte. Husbanken og kommunen samarbeider om .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg