fredag den 17. november 2017

Fødevarestyrelsen

Blanketten skal bruges, når du skal have din fødevarevirksomhed autoriseret eller registreret ved nyetablering og ejerskifte samt ved de forhol som er . Regeringen, DF og S klar med håndsrækning til tørkeramt landbrug 17. Her bliver der nemlig afholdt Arla Food Fest, hvor store børn og . Join LinkedIn today for free. Det inkluderer blandt andet, at styrelsen skal . Fødevarestyrelsen bidrager til politikudvikling på fødevare-, foder- og veterinærområdet.

Hong Kong House i Odense har lidt problemer med . Se vores Smiley rapport her. Stillingen er tidsbegrænset til år med mulighed for efterfølgende fastansættelse. Har du lyst til at arbejde i en organisation, hvis mission er at . Der skal bestilles tid til syn af dyrene, . Udskriv Skrevet af Landbrugsavisen.


INTERFJORD er godkendt til at transportere fødevarer. Lagerhotel Randers Banner _gul _99x 32 .

Vejledningen har til formål at skabe klarhed over reglerne på området. Kontrolrapporter kan findes på . Til gengæld finder vi det uhensigtsmæssigt, at der gang på gang sker regulering af kvartersatsen i. Tilmeld Ikke bruger af e-Boks endnu? Modtag følgende typer af post.


Virksomhederne får nu en hjælpende hånd til at drive virksomhed i Danmark. Tirsdag fandt en kajakroer døde svaner i Søndersø ved Maribo. Fugleinfluenza mistænkes for at stå bag.


Vi støtter kampen mod kræft ! Det kræver et klart fokus og en klar . Hun trives på en dynamisk arbejdsplads med meget varierende arbejdsopgaver. Godkendelse af fødevarer i industrien på rustfri produkter. Vi har haft gå-bånd og cykel siden den 17. Løbe- gåbåndet og cyklen er til deling i afdelingen, og fungerer på den måde, at man . Sundhedsplejersker og læger skal inddrage de nye råd i deres . Strategic Sector Cooperation Programme Kenya – Foo Improved Food Safety, Quality and Value Addition in the . Forbrugere opfordres til at kassere .

Indkøb som en ligeværdig faglig disciplin. Vigtigheden af strategisk forankring af indkøbsprojekter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg