torsdag den 16. november 2017

Tablet holder til væg

Exelium vægbeslag er en smart løsning til at få din tablet op på en væg, skab eller andet praktisk ste hvor det skal . Passer også til andre enheder. Super smart og enkelt beslag til montering af iPad eller anden tablet på en væg. Et iPad ophæng er en fleksibel løsning til dig, der gerne vil have mere ud af brugeroplevelsen med din tablet , men samtidigt selv sætte spillereglerne.


Til brug på messer, i butikker og i salg- og showrooms.

Vi har et stort udvalg af mange forskellige originale og kompatible holdere til din Apple- tablet. En universal tabletholder til væggen i ethvert rum, men er godt egnet i køkkenet. Har du allerede en tablet , men mangler du et etui, et cover eller en holder til at beskytte din tablet og gøre brugen mere komfortabel og effektiv? Pa Go Brugt iPad holder i metal til væg.


Bordstativ til tablet 7-12. Arkon universal holder til alle tablets fra og helt op til 12. Holder til tablet -pc 7-12.

Kan armen holde position uden at dale, når den er monteret på væg ? Køb TABLET HOLDER BORD 7-1online på harald-nyborg. Tablet holder i alu til bord. Ekstra base medfølger, så holderen kan monteres under skab eller på væg. Fast led mellem holder og fod. Simpel bogstøtte med to små vridere der holder bogen på plads når den er slået op.


Bogstøtten fra Book Seat giver optimal støtte til bøger eller tablets. Durable Se alle Durable produkter. Den er nem at have me så du altid har den ved hånden og god at betjene, når du er . En tablet er et godt supplement til en computer. Holderen kan let skruet fast på en væg eller monteres på et beslag. Holdere til mobil og tablet - Mobiltilbehør - tilbehør til din mobil og tablet.


Mobilholder til luftkanal MOBILINE EXCL. Alligator uni holder til instrumentbord. Se vores infostandere til digital skiltning. Kan leveres i både bord og gulv model eller til montering på væg.

Leveres med lås, så din tablet er sikret. Cover Targus 3D protection til ipad Air og 2. Konferencemappe Amed tablet holder. Ved at støtte NOAH bidrager du til kampen for en retfærdig, bæredygtig og solidarisk verden.


Din støtte betyder, at vi kan arbejde uafhængigt, . Jeg kan slet ikke tælle, hvor mange forskellige tablet covers og. Med Exelium Office kit kan du nemt og sikkert, montere din tablet på bordkanten. Den universale adapter passer til 7-1tablets.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg