tirsdag den 14. november 2017

Oljefyr fjerning

Les mer om støttetilbudet her. Det gis også støtte til rens og fjerning av oljetank, hvis du samtidig investerer i en. Innhent priser på jobben, og inngå avtale med den bedriften du . ENKEL OVERGANG: Oljefyr kan enkelt omgjøres til biofyring, sier Rolf.


Fjerning av parafinkamin, rør og dagtank : 10. De murta da igjen hullet i pipen så vi kan fortatt .

Frakopling og tømming av fyrkjele. Hvis du har en oljefyr , oljekamin, parafinovn eller lignende, må du derfor finne en. For å få støtte til fjerning av oljefyr og tank, må du samtidig investere i en fornybar varmekilde. Svært mange har allerede gått bort fra oljefyring, men har fortsatt en nedgravd tank i hagen og gammel oljefyr i kjelleren.


Det er enkelt å erstatte oljefyring med alternative energiformer som elektrisitet som ikke forurenser. Det er vanskeligere å erstatte transport basert på diesel. Bytter du til fornybar varmekilde nå kan du få . Hvis du fjerner oljefyr og oljetank samtidig som du går over til å benytte.

Enova til fjerning av tanken. Slik søker du om støtte til utfasing av oljefyr. Det kommer en god del spørsmål om utfasing av oljefyring, vi har derfor samlet litt informasjon om dette.


Gjennom Oslo kommune kan borettslag og næringsbygg få støtte til fjerning av oljefyr ved samtidig overgang til enten fjernvarme eller . De fleste bytter bare ut én oljefyr i løpet av livet, mens rørleggere hjelper . Vi tilbyr utgraving, avinstallering og seponering av gamle oljefyrer og oljetanker. Regjeringen har pålagt utfasing av oljefyr i årene fremover og vi kan ta på oss . Fyrer du fortsatt med fossil olje? Da må du finne et alternativ . Slike firma, nærmere informasjon og veiledning for fjerning av gamle anlegg og.


Oslo Kommune sin støtteordning med tilskudd til fjerning av oljefyr. Norsk Energi er godkjent enøkkonsulent og kan . Vi hjelper med fjerning av oljefyr og installasjon av enten luft-vann eller bergvarmepumpe, dette gavner miljøet og deg som . Tømming og rengjøring skal kun gjøres av firma som har rensing og fjerning av oljetanker som spesialfelt. Du finner flere slike firmaer som . Kommunen kan i spesielle tilfeller og på gitte vilkår gi dispensasjon fra krav om fjerning.


Delte ut millioner til støtte for fjerning av oljefyrer.

Selv om mange er blitt oljefri, er det fortsatt mellom 60- og 80. Støtte til varmepumpe og fjerning av oljefyr får du gjennom. Se våre nettsider for nærmere informasjon.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg