onsdag den 11. juli 2018

Effektmaling væg

Her finder du et stort udvalg af effektmaling , såsom skoletavlelak, metalmaling, magnetmaling og meget mere. Vi har også strukturmaling som er den nemmeste. Køb alle former for effektmaling på Malgodt.


Du kan male væg med svamp og få dem til at fremstå rustikke og gammeldags. Metoden er simpel og kan læres af alle.

Vil du lave effektmaling direkte på en væg eller mur uden grundfarve, skal du . Med deres flotte LADY guld eller kobber effekt maling kan du nu male med en fed effekt der. Anvendelse: Til dekoration af malede vægge , paneler og interiør. Beckers Decor Metalmaling er en meget populær effektmaling til indendørs brug på f. Med Decor Metalmaling i guld . Skab super fede vægge i hjemmet med effektmaling væg - her i farven warm beige. En lidt tyk og gele agtig strukturmaling.


Nem at bruge og kan anvendes på.

Med Annie Sloan kalkmaling kan du nemt male rustikke vægge. Om du ønsker beton look, industrial. Vi anbefaler LADY Pure Color som underlag på glatte vægge og LADY . Jeg har en væg inkl døre, ca.


Effektmaling med svamp kan udføres på to måder. Maling - effektmaling med stencil. Mål mønsterets længde og planlæg dets placering fra væg til væg. Sigmulto Effino er en dekorativ effektmaling med en ru sandblæst-lignende overflade, der samtidig er helt . Lofter og vægge med kritisk lysindfald.


Vaskbar væg - og loftmaling, der beskytter bedre og modstår mere. Men vælger du at udføre lasureffekt på døre eller møbler, tilråder vi efterlakering med en vandig klar lak. Drømmer du om glatte vægge uden revner og struktur, er glasfilt sagen.


For at komme godt i mål skal du blot følge forhandlerens anvisninger . Den nemme: Mal en akvarel- væg for kun 2kr. Til maling af metalskinnende flader på vægge , møbler m. Vi fører selvfølgelig hele Sadolins sortiment, der består af maling til væg , loft og træværk samt den nye serie af effektmalinger. Derudover gør vi os også i diverse.

Sådan laver du en væg i betonlook nemt og hurtigt. Skriv et svar Annuller svar. Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Kalkmaling fra Pure and original til vægge. Vådrumsmaling er et malingssystem til.


ANZA beckers mat loft væg tones . Vintage Paint Effekt maling og primer. Effect Paint, den kan anvendes på vægge , møbler og gulve. Sørg for at overfladen hvor du . Benyttes til dekorativ overfladebehandling af vægge i repræsentative lokaler . Køb det hos os her i butikken eller få det sendt, .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg