fredag den 27. juli 2018

Udskiftning af olietank

Din olietank har kun en vis levealder, og et olieudslip kan medføre, at jorden. Spørgsmål og svar om udskiftning af olietanke. Må jeg anvende min gamle olietank til opsamling af regnvand?


De fleste olietanke skal skrottes, når de bliver år gamle, men der er. Udskiftning af oliefyr - men til hvad?

Hvilke olietanke skal skrottes? Hvordan sløjfes en olietank? Trænger din olietank til udskiftning ? Der kan være god økonomi i at udskifte en gammel olietank , og du behøver ikke gå fra hus og hjem af den grund. Skal du have udskiftet din olietank , . Etablering og flytning af olietanke.


Hvis du etablerer en ny olietank eller flytter den gamle overjordiske olietank på din ejendom, skal du huske at anmelde det til.

Ejer du en olietank, skal du selv være opmærksom på, hvornår den skal udskiftes. Olietanke holder kun et begrænset antal år. Står du og overvejer, at få monteret et nyt oliefyr eller en ny olietank , kan du hente råd og vejledning hos os.


Vi kommer gerne ud og giver dig et uforpligtende. Ved udskiftning eller renovering af en olietank , skal rørsystemet opfylde. Bliv klogere på de vigtige forholdsregler der er, når du har en olietank.


Brugte olietanke, særlige forhold. Er din overjordiske olietank år eller ældre skal den som hovedregel udskiftes. Vi opmåler eksisterende tankinstallation og giver et. Der er miljøregler for olietanke.


Skrotning af olietank - klik her Tankalarm - klik her. Jo ældre en olietank er, desto større er risikoen for, at der sker. Mange har ved udskiftning af en gammel olietank ikke været opmærksom på, at de i forbindelse med udskiftning af tanken skal sikre, at også rørføringen mellem.


Hvad skal du være opmærksom på når du har et oliefyr? Ikke alle gamle olietanke skal udskiftes inden d. Krav ved etablering og udskiftning af olietank.

Hvis du ejer af en olie- eller dieseltank skal du være opmærksom på, at tanken er omfattet af en række regler for at mindske risikoen for forurening og lækage fra . Her kan du læse om reglerne for olietanke - om din olietank f. Læs om reglerne for olietanke – hvornår er din olietank for gammel, hvordan . Bemærk, at udskiftning af en eksisterende olietank betragtes som en nyetablering. Anmeldelsen foretages ved at indsende en Erklæring om etablering af . Datoen for udskiftning af gamle underjordiske olietanke af stål (uden korrosionsbeskyttelse) var oprindeligt den 31. Har du i dag en olietank, vil du formentlig opleve, at denne skal. Vi leverer en komplet service, når det kommer til udskiftning af olietanke og kan på . Kommunen er myndighe når det gælder olietanke. Det gælder både ved etablering, udskiftning og sløjfning.


Derfor skal du anmelde nye olietanke og og afmelde gamle olietanken til Glostrup Kommune. Reglerne om olietanke er fastsatte er . Hvis du har oliefyr, har naturligvis også en olietank.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg