torsdag den 26. juli 2018

Skyggeplanter til krukker

Ligger din altan eller terrasse i halvskygge? Og vil du gerne have farverige blomster i altankasser og krukker ? Se gode blomster til skyggen her. Det er ingen kunst å skape en bugnende oase også i skyggen, det handler bare om å plukke ut de riktige plantene.


Den største feilen folk gjør er å sette planter . Stort udvalg af flotte skyggeplanter , finder du hos os!

Her i slutningen af august begynder der at blive skyggefuldt i den del af haven, der vender ind mod skoven, og dag for dag tager skyggen mere . Smukke planter pynter i krukker på terrassen eller på altanen, og der er ingen grænser for, hvad du kan dyrke i krukker. De fås i mange varianter og de får også blomster. Desuden vil de holde i mange år i krukkerne. Hvordan skaber man en frodig have i de skyggefulde områder? Dette gælder generelt for alle skyggeplanter - ikke kun planter, der vokser.


Læs også: planter, der er utroligt nemme at dyrke i krukker. Skyggeterrassens krukker er selvfølgelig plantet til med skyggetålende planter som bregner og astilbe. De har stort set passet sig selv hele sommeren – om man .

Noen har mer spesifikke krav til voksested. Se på lappen som følger med planten , der står det om planten vil ha sol eller skygge. Jespers Planteskole har et kæmpe udvalg i billige blomster, stauder, træer og hækplanter. Køb planter til haven til billige priser.


Selvom du har en del skygge i din have behøver du ikke undvære blomster. Det er så mye som kan plantes i krukker , og jeg bruker mye krukker i hagen. Syns det er med på å gjøre hagen enda mer levende. Mange stauder kan brukes også i krukker. Der er tit tørt i skyggen, især hvis den skyldes store . Solelskende planter skal gerne placeres lyst og solrigt, hvor skyggeplanter helst ikke skal stå i fuld sol.


Det varierer fra blomst til blomst, hvilken placering de . I baggrunden ses stedsegrønne rododendron. De fleste skyggeplanter klæder hinanden. Foran dem forskellige sorter af løvfældende rododendron, populært . Frodige hager og krukker kjennetegnes ofte av god bruk av stauder. I år vil vi fokusere på stauder som tåler skyggefulle plasseringer ekstra . Her finner du navn på planter som egner seg i den kroken av hagen der.


Den opretstående plante er god til krukker og blomsterbedet. Kan placeres sol, i halvskygge og fuld skygge.

Hvis du skal have dem i haven kan du f. De gode skyggeplanter ,holder sig flottest i skyggen og bliver hurtigt. Der kan skabes stor frodighed sådanne steder, måske ikke med den samme blomsterpragt som i solen, men skyggeplanter har mange andre fine egenskaber. Finnes det planter for balkongkasser og krukker som er garantert å lykkes? Alle bilder er lånt fra impecta. Altanen, der nærmest putter sig ind i et hjørne, er i forbindelse med spisekøkkenet.


Vender den derimod mod nor skal du vælge skyggeplanter eller . Noen planter blir aller vakrest i den mørke slagskyggen bak en. Fargeklattene ved det skyggefulle inngangspartier er to krukker med Flittig .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg