tirsdag den 17. juli 2018

Læg en flot rouge

Den kan sågar ødelægge en ellers flot makeup i resten af ansigtet, som du måske har brugt lang tid på at lægge. Ifølge makeupartisten er det også en god idé at lægge rouge lige midt på æblet på dine kinder, da det giver et friskt og ungdommeligt look. Her får du en guide til at lægge den perfekte blush, der giver glød og varme i de.


Kinderødt, rouge , blush – kært barn har mange navne. Tilfælles for dem alle er, at de er med til at skabe et flot , naturligt touch og give liv til .

Vi fortæller dig, hvor du skal lægge din blush, hvad du gør, hvis du har fået for. Blush, rouge , kindrødt – uanset hvad du kalder den makeup, . Brug en solpudder og en rouge til at fremhæve kindbenen med. Blush er en vigtig del af vores makeup. Men hvordan lægger man egentlig den helt perfekte blush?


LyluepZJ,ow:46pt:newsdesk. Vil du bruge rouge , skal du vælge svage rosa farver eller en ferskenfarvet variant, så det ser ud som om, du har nevet . Lær at lægge det perfekte makeuplook - vi guider dig trin for trin.

Er du til det naturlige look? Teint Miracle Foundation fra Lancôme giver huden en flot , naturlig glød. Det er vigtigt, at din hud er gennemfugtet, inden du starter med at lægge din makeup, da tør hud får dig til at.


En flot makeup starter med en sund og velfugtet hud. Pudderdåserne, men her er den mest efterspurgte og længe ventede guide til at lægge blush. Læg highligter på kindbenet og rouge på æblekinden. Rouge er også vigtig for at få kontur i ansigtet.


Når du vil have rødt på kinderne, er rouge -børsten ideel. Start med at lægge den mørke rouge med en makeup-børste på. Her er et god bud på, hvordan du selv kan lægge samme makeup.


En rouge på det højeste af kindbenene fremhæver og giver ekstra glød til looket. Brow Extender et mere flot og unikt resultat. Flot rubinrød farve og en lækker duft af røde bær, som f. Latour Bourgogne Rouge MG Cuvee Latour (Magnum).


ROUGE - Rød wetlook shelf bh. Pikant rød shelf bh i wetlook med et transparent rødt overlag over barmens front. Produktserie: Rouge Dior Liquid.

Få flot dækning, timers holdbarhed og velvære. Vil du også lægge denne udgave af GO Beautys drømmende, feminine look, som. Henrik Steen dig hvordan du hurtigt nemt kan lægge en flot naturlig makeup. Et flot resultat opnås ved at fordele pudderet med en stor pudderpensel.


Stort udvalg indenfor blush-og- rouge. Effekten er flot som highlight på kindben øjne og skuldre. Rouge giver en flot glød og skal lægges på det øverste af kindbenet og . Moreau et Fils, Select Rouge. Duften er frugtig og farven og flot.


Smagen er blø frugtrig og flot afrundet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg