tirsdag den 17. juli 2018

Planter trives i skygge

Hvordan skaber man en frodig have i de skyggefulde områder? Se her, hvor smuk skyggen er – med bl. Planter , der kan vokse under træer.


Hvis du har et be der står i skyggen af store træer, kan det være svært at få planterne til at trives under de . Og vil du gerne have farverige blomster i altankasser og krukker? Velg planter som trives i skygge og vann rikelig ved planting, vann deretter regelmessig.

Som hjelp kan du legge ut en dryppslange som . Der vokser der planter alle vegne, og det er det princip, vi skal efterligne i. Der findes en go smuk buket af bl. Jeg ville høre om nogen kunne give mig råd om hvad jeg kan plante under vores stuevindue. Heldigvis findes der rigtig mange dejlige planter som trives fint fra halv til hel skygge. Hvis du oveni sørger for en fugtighedsbevarende jord rig . Hvis du vil hve blomster i skyggen, så se her, hvilke der egner sig.


Find et stort udvalg af urtepotteskjulere her. Ingen er vel i tvivl om, at planter behøver lys for at trives.

De fleste planter trives best i sol, men det finnes også mange vakre stauder for. Vi gir deg tips til hvilke planter du bør velge som trives godt i skyggen. Så tipper vi dig her til flotte stueplanter der trives i halv- eller.


Se galleriet: Stueplanter der kan tåle skygge. Men der er heller ingen planter , der trives i fuld skygge. Endelig er der en lang række planter , der trives godt i skyggen af andre planter. Sommer- og vintergrønne Træer og Buske.


Nogle af de mest relevante planter. Fjerbregne trives også i fuld sol. Både blade og blomster er smukke og dekorative i bede og krukker.


Nemme træer og buske er sunde og robuste planter , som klarer sig godt i det. En guide til dig, som elsker planter eller gerne vil have mere grønt i. Eukalyptus planten trives bedst med masser af lys, helst direkte . Hvert år velger de norske staudeprodusentene ut en staude, eller et tema innen staudebruk, som er for lite kjent. Stauder er hagens magi - hver . Så får du her en liste over nogle af de planter , . Vokser i god næringsrig havejord.


Trives i både sol og skygge.

Langsomtvoksende, bunddækkende og fuldt hårdfør staude. Den trives både i lys og skygge , og om sommeren skal den vandes regelmæssigt , mens den om vinteren blot kræver vand hver tredje uge. Det kan være svært at finde planter , der vil vokse i en mørk baggård eller trives i et solfattigt bed på nordsiden af huset. Noen planter blir aller vakrest i den mørke slagskyggen bak en nordvegg. Jeg skal nå begynne med et bedd som nesten ikke får sol.


Skal lage det litt opphøyet, inntil vegg. Noen stauder trives best i skyggen. Her får du tips til gode staudebed i skyggen, hvilke planter du kan velge og tips til beplantning i skygge.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg