onsdag den 18. juli 2018

Julekrukker

Den store betonkrukke på trappen har stået og set lidt trist u siden sommerblomsterne gav op. Den er jo ikke sådan at flytte med. Fluks har man en ganske gratis tilplantet julekrukke.


Det sjove er, at skuddene hvert år ender med at opføre sig som stiklinger, der velvilligt slår rod i krukken. Julekrukker med naturens pynt.

Krukkerne i haven er netop gjort klar til jul , så de kan byde velkommen ved hjemmets indgangsparti. Skovstemning med julekrukker. Lotte Bjarke skaber den helt rette julestemning ved fordøren. Planteliste: Kristtjørn - hunplante fx. Mon ikke vi er mange, der uden tøven vil erklære julerose, Helleborus niger, for årstidens absolutte yndlingsblomst?


Flere julekrukker skal der til, for der er nu ikke noget, der hygger og luner i et forfrossent indgangsparti som sæsonens planter, der klarer sig . Hele julemåneden stod der juleroser, også kaldet Helleborus, allevegne. Til salg på snart sagt hvert et gadehjørne og med smukke, hvide .

Annoncer med Jule Krukker på DBA. Stort udvalg af Jule Krukker til billige priser. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg. Kristtorn er en plante, der er som skabt til julekrukker.


Den stedse- grønne plante, der tåler sol og skygge, gror fint i veldrænet jord. Idag er der en måned til juleaften! Så nu er det tilladt at gå helt og aldeles jule -amok, og jeg starter (selvfølgelig) i krukkerne udenfor. Udendørs kan du pynte med juleroser i julekrukkerne. Yndige julekrukker i porcelæn til guf eller julebag.


Dekorativ julepynt til køkkenet som børn vil elske. Super sød værtindegave til julefesten. Udenfor hoveddøren og på trappen skal der også julepyntes.


I år har jeg investeret i en hængepil med lys i. Pynt op foran indgangspartiet med et blandet udvalg af opstammede og fintklippede stedsegrønne buske og træer i forskellige højder. Det har igennem flere år været et ønske fra borgerne i Skive by, at man fik udskiftet de røde julekrukker , skriver Erik Holst og Søren . Inspireret af en artikel jeg lige har læst, kunne jeg godt tænke mig at få lidt hjælp til hvilke planter jeg skal ud at købe til mine vinter krukker.

Den har takket af for i år og sover vintersøvn i sin krukke. Så er der kommet lyskæde i, den er batteri drevet og med indbygget timer, så den lyser fra du tænder den og seks . Lavet af keramik med flotte julemotiver. Fronten er fremhævet i motivet.


Sæt noget smukt i krukken ved hoveddøren som optakt til julen. Skal det være bladplanter, blomstrende vækster, smukke bærplanter eller .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg