torsdag den 7. juli 2016

Vandets kredsløb forsøg

Vandets kredsløb har afgørende betydning for alt liv på Jorden. Vi vil derfor opfordre dig til at undersøge, hvilke konsekvenser en global opvarmning kan få for . Vandet vil igen falde ned på jorden som regn og anden nedbør. Forsøg med vands overfladespænding.


Vand har en overfladespænding, som fx gør, at vandet holder sig samlet i store dråber og at insekter som skøjteløbere . Optag evt med tablet og en timelapsapp.

Hvilke ting indeholder vand ? Til dette forsøg skal du bruge: Plasticposer. Lav en simpel forsøgsopstilling, der illustrerer vandets kredsløb. Tre små forsøg der viser vandets kredsløb.


Eleverne skal udføre tre forsøg : 1) vandets kredsløb , 2) nedbør og 3) saltvands indvirken på . Det meste af det vand vi drikker, er ældgammelt. Vandet bevæger sig hele tiden rundt i kredsløbet mellem havet, skyer, grundvand og vandløb. VAND BLIVER TIL IS PÅ SEKUND!

VERDENS BEDSTE TRYLLETRICK - LÆR AT TRYLLE. Fysik forsøg - vand raket - Duration: 1:11. At blive bekendt med vand som ét af naturens kredsløb. Noget-p CA5-Naturen-Vandets-kredsl CB8b-3b.


Du skal være logget ind for. I har nu skabt en arbejdende model af vandets kredsløb , hvor vandet i bunden af akvariet er ligesom havet, lampen giver energi som solen, og karsefrøene har . Med et akvarium, vat, karsefrø og saltvand tilsat bromthymolblåt kan man lave en illustrativ model af vandets kredsløb. Man kan udvide øvelsen med to . Varme havstrømme – forsøg med farvet vand og opvarmning. Lufttryk og kogepunkt – kog vand ved undertryk. Få inspiration og gode ideer til øvelser, der kan give de helt små en grundlæggende forståelse for vandets kredsløb.


Hjemmesiden har information og opgaver om vandets kredsløb , grundvan vandværk,. Formål: At vise vandets kredsløb – hvordan vandet fra. Hvad er isterningernes rolle i jeres forsøg ? Carbon-atomet indgår i et kredsløb og indbygges i nye forbindelser. Eleven har viden om problem- atikker knyttet til vands og kulstofs kredsløb.


Eleven udfører forsøg , der viser, at vandet har en høj pH-værdi og.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg