torsdag den 28. juli 2016

Teaktræ havemøbler vedligeholdelse

Hvis du har havemøbler af teak , kan de holde i mange år uden behandling. Vedligeholdelse af teak havemøbler øger møblernes levetid. Læs tips til rengøring af teak havemøbler her.


Uanset om du har olieret dine havemøbler eller ej, finder du her tips til at pleje og vedligehold af teak møbler. Hvordan sikrer du, at dine splinternye havemøbler får den helt rigtige træpleje og vedligeholdelse allerede fra dag ét? Læs denne guide og lær at holde dine havemøbler af teaktræ.

Først fjernes snavs og den evt. De fleste havemøbler er lavet af eksotisk hårdtræ, som for eksempel. Han giver otte enkle råd til klargøring og vedligeholdelse af havemøbler i træ. Mange havemøbler især af teaktræ er tit ubehandlede, når du køber dem. Hvor lang tid tager det at rense havemøbler af træ?


Nogle produkter kan benyttes på både teak , fyrretræ og alle typer hårdtræ, mens de ikke . Her kan du se hvordan du vedligeholder dine havemøbler i træ. Pleje og vedligeholdelse af havemøbler.

Ubehandlet teaktræ får en flot grå farve, der står godt til havens . Havemøbler i træ kræver vedligeholdelse for at klare vind og vejr. Møbler i teak kræver ingen oliebehandling, idet teaktræ i forvejen er en . Teaktræ er yderst velegnet til havemøbler pga. Med tiden kan møbler i teaktræ få et naturligt hvidligt skær, hvilket dog kan fjernes . Sidste år købte vi et sæt designede teakmøbler til haven. Vi giver dig her de bedste råd til vedligeholdelse af havemøblerne. Til almindelig rengøring af teak havemøbler kan du benytte en fugtig klud . Guide til vedligeholdelse af dine havemøbler.


Gode råd om valg, rengøring og vedligeholdelse af havemøbler. Her er en vejledning til vedligeholdelse af havemøbler inden brug eller når de pakkes væk til vinteren. Læs hvordan du forlænger levetiden på . I mange år har teaktræ været flittigt anvendt til produktion af havemøbler , da det både er hårdt og olieholdigt – og dermed vejrbestandigt. Det ligner rigtigt træ, men kræver et minimum af vedligeholdelse og har lang. Se derfor at komme i gang nu, for havemøbler af træ bør du slibe og give olie.


Teak havemøbler skaber en hyggelig og rustik atmosfære på din terrasse. Til gengæld for besværet får dine teak havemøbler med tiden den smukkest.

Ejer du havemøbler af teak , kan de holde i mange år – også uden behandling. Det holdbare teaktræ har fra naturens side et stort indhold af .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg