torsdag den 15. oktober 2015

Gotmar rustad akevitt

Blåst Inviterer som en del av Kulturuka! Bli med på en morsom, lærerik og ikke minst velsmakende vandring gjennom akevittens historie sammen med Gotmar. Derimot får ikke alle plass i den nye leiligheten.


Han reiser landet rundt og . GOTMAR RUSTAD : Spiller fortsatt En akevisitt.

Vandreteateret En akevisitt er reinspikka teaterhistorie på Hedmarken. Billettpris 25- inkludert smaksprøver. Spritlageret på Løiten Brænderi er for lengst tømt, men fullt av muligheter. Du starter der borte, går gjennom tankene og . Hans akevittforedrag skapte begeistring . Hjertet i baren er uten tvil de fatmodnede Arcus- akevittene , for øyeblikket fører vi.


Løtens store sønn er tilbake! Borgersen, opprinnelig fra brenneribygda.

Chablis-smaking med Liora Levi! Garantert med en god porsjon humor som . Verdens største akevittbar med hele 77 . Han er brennevinseksperten og akevittentusiasten som guider besøkende gjennom historien ved Løiten . Gotmar Rustad er blitt rikskjendis for sine foredrag om akevitt. November med sitt forrykende foredrag om akevitt, fulgt av gode . Ellers dekkes det meste om norsk akevitt med betydelig kunnskap om linjeakevitt.


Spesiale: Generelt om akevitt samt skålekurs. Og er det noen som vil vite noe om akevitt så er vi godt forspent der også. Akevitt og kulturminner - et edruelig kompaniskap. Dette er arbeidsplassen min. Du kan lese mer om Løiten Brænderi.


Og du verden for mange slag det finnes. Det gjør godt i et lionsmedlem når vi . Venner, og et kjent navn for den som er. Der vil vi få akevittforedrag med. Konferanseavgiften inkluderer.

Nyhetsartikler som inneholder ordet eller ordene Akevitt. Vi serverte måseegg, blåskjell, reker og kald laks og med akevitt til dette. Vi samler nyheter om Gotmar rustad fra flere hundre norske aviser. Hos Webavisen kan du lese siste nytt. Pultost- og akevittfestival også i år.


Vi er veldig glad for å ha . Markens grøde” på Bakken Gård. Konsert med Return, Milepelen. Kunstutstilling med tre ulike kunstnere, Milepelen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg