onsdag den 21. oktober 2015

Mobiltelefon holder til bilen

Sett den i en holder , og du kan bruke den til navigasjon, som radio. Kjøp mobilholder direkte fra lagerhylla hos NetOnNet. Vi er nettbutikken som selger elektronikk fra kjente merkevarer til lave priser.


Uansett hva slags løsning du. PopSockets holder til bil (sort).

Fest smarttelefonen i en holder i bilen og naviger sikkert. Bestill Samsung Galaxy S bilholder og bruk din telefon i bilen når som helst. Ved å installere en bilbrakett blir det lettere å bruke din mobil eller navigasjonsenhet. Med denne og en app på mobilen trenger du ikke GPS i bilen. ProClip, må du velge hvilken mobiltelefon du vil ha holder til.


Linocell Mount it- mobiltelefonholder , universell klikkemontering. Alligator uni holder til instrumentbord.

Kjøp en minnepenn som frakter strøm fra volts-utgangen i bilen. Passer de fleste mobiltelefoner og PDA-er som er opp til 1mm brede. Bredden varieres med et enkelt . Bøy- og stillbar arm med sugekopp for montering mot frontrute.


Det er nemt at holde styr på din . Vivanco universal mobiltelefonholder for bil. Universalholder for mobiltelefon. Køb holder eller mount til din mobiltelefon hos Elgiganten. Sæt mobiltelefonen sikkert fast i bilen eller få mulighed for at holde bedre fast på den med en . Her finder du holdere til mobil og tablets til bilen.


Mobiltelefonholder universal. Cellularline Samsung holder til bilen. Sammenlign priser og læs anmeldelser af mobil holder bil Tablet tilbehør. Klik her og find den bedste pris nu! CL Handy drive Pro holder for bil , grå Praktisk , liten holder for dashboard.


Millioner av små nanosugekopper holder telefonen din på plass!

Perfekt for bilen , for eksempel, der det er farlig å rote rundt etter telefonen. Bilholder, Perfekt, Simpel holder til mobilen, nemt monteringssystem som man bare klikker fast. Justerbar i størrelsen, både længde og bredde. En bilholder som festes i bilens luftventil og på din telefon via magnet. Holder til bilen eller skrivebordet med 3graders rotasjon.


Fyll i ditt regnummer så vises kun deler som passer din bil.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg